Anmäl dig nu

Kostnadsfritt frukostevent:
Skala snabbt med smartare integrationer

Hur kan en prenumerationstjänst vara det nya svarta för startups och scaleups? Sannolikt för att det löser en fråga som techföretag brottas med dagligen: Att koda integrationer tar tid och är oerhört dyrt. Men hur klokt är det att låta någon annan hantera alla kopplingar till olika system och databaser – om själva affärsidén är just att koppla samman saker som tidigare inte kunde prata särskilt bra med varandra?

På Breakits och Frends frukostevent har vi bjudit in några av branschens mest framgångsrika bolag: Centersource och Jeeves är bolag som förenklar komplexa affärer i en föränderlig värld. 

Välkommen på ett kostnadsfritt frukostevent med Breakit och Frends den 6 maj, kl. 09-10.

I techvärlden kallas detta för en eiPaaS-tjänst (enterprise integration platform as a service). Det är en tjänst för integrationer som fungerar ungefär på samma sätt som många slutat äga egna servrar för att istället teckna en eller flera molntjänster. Med en integrationsplattform som tjänst kan bolag frigöra resurser och fokus till annat, till exempel att skala upp sin kärnverksamhet.

Breakit och Frends har bjudit in några av branschens mest framgångsrika bolag för att ta reda på hur de arbetat med integrationerna i sina mest komplexa system och hur de hämtar data från olika källor och databaser. De delar även med sig av fallgropar och lyckade exempel.

Amir Rashad, CEO & Founder på Centersource, som automatiserar global handel och logistikflöden berättar om utmaningarna i att förenkla och förbättra en traditionell leveranskedja. Christian Schreil, Product Manager på affärssystemleverantören Jeeves berättar om vad som krävs för att kunna utmana sina amerikanska jättekonkurrenter inom digitalisering.

Modererar gör Tuva Palm och du kommer att ha möjlighet att ställa frågor till experterna på plats.

Välkommen till en frukost som gör det enklare att förstå dina många, svåra och dyra kopplingar till andra system – 6 maj kl. 9-10 i Stockholm.

Psst! Kan du inte just denna tid? Anmäl dig ändå - alla anmälda får en inspelning av frukosten i efterhand.

Anmäl dig nu

Tid, plats och kontakt

Detta kostnadsfria frukostevent sker den 6 maj 2022, klockan 09.00-10.00. Frukost serveras från 08:30, kom gärna och mingla redan då! 

Adress: Katarinavägen 15, Stockholm

Kan du inte vara med på plats, eller inte närvara detta datum?  Inga problem - du har möjlighet att vara med digitalt eller ta del av en inspelad version efteråt. 

Frågor? Kontakta Breakit på event@breakit.se.

Innehåll:

Introduktion

Moderator Tuva Palm hälsar välkomna och introducerar ämnet.

5min

Hur kan en prenumerationstjänst vara det nya svarta för startups och scaleups?

Hör Kristoffer Lundegren från Frends berätta om problematiken med att koda integrationer. Men hur klokt är det att låta någon annan hantera alla kopplingar till olika system och databaser – om själva affärsidén är just att koppla samman saker som tidigare inte kunde prata särskilt bra med varandra?

10min

Panelsamtal: Integrationer, komplexa system och data – fallgropar och lyckade exempel

Breakit och Frends har bjudit in Amir Rashad från Centersource och Christian Schreill från Jeeves för att ta reda på hur de arbetat med integrationerna i sina mest komplexa system, hur de hämtar data från olika källor och databaser. De delar med sig av fallgropar och lyckade exempel. 

30min

Q&A + avslutning

Moderator Tuva Palm tar frågor från publiken till panelen. Vi reflekterar över vad vi pratat om under frukosten.

15min

Talare

Kristoffer Lundegren
Country Manager Sweden & APAC / Frends by HiQ

Läs mer

Christian Schreil
Product Manager / Jeeves

Läs mer

Amir Rashad
CEO & Founder / Centersource

Läs mer

Tuva Palm
Moderator

Läs mer

Kontakta oss:

Breakit
event@breakit.se

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka.