Breakits nätverk för Sveriges bästa tech-vds – nu kan du gå med

Att driva ett bolag inom tech som ska skala upp är fantastiskt kul – men också tufft. Ofta har du andra utmaningar än mer traditionella bolag, från hur du hanterar investerare till hur du snabbt skalar globalt. Om du dessutom äger bolaget själv eller tvärtom jobbar som vd i ett ägarlett bolag finns det utmaningar som du är ännu mer ensam om.

För dig som känner igen dig öppnar vi nu upp igen för ett fåtal nya medlemsskap i Breakits nätverk CEOs in tech 2022!

Här ger vi dig som vd en plattform att träffa andra vd:s, utbyta erfarenheter, lära av andra i samma sits och inte minst få ett forum som bara är för dig. 

Konkret innebär det sex träffar i Stockholm under ett år, med fokus på olika ämnen. Vi rekommenderar att du är med fysiskt men det går även att vara med digitalt.

Det blir en blandning av träffar där vi har en inbjuden gäst, utvalda och exklusiva workshops – och självklart gott om tid att på varje träff diskutera frågor med andra vd:s i nätverket. Du får också tillgång till en sluten Slack-grupp att fortsätta diskussionen mellan träffarna. Vi bjuder även in till sommar- och vinter-AW med nätverket för att ge dig chansen att verkligen bygga kontakter och utöka ditt nätverk.

Varmt välkommen!

CEOs in tech är för dig som:

  • Är vd i ett techbolag med ambitionen att skala upp

  • Söker ett forum för utveckling för dig som vd och person

  • Vill träffa likasinnade och på djupet få diskutera de frågor du bär på just nu

  • Vill få de viktigaste grunderna i hur du skalar ett bolag, både genom teori men också genom att träffa de som gjort samma resa som du vill göra

  • Har minst 10 miljoner kronor i omsättning och minst 10 anställda (undantag kan göras vid rätt profil), och har en tydlig techkkoppling

Vill du prata med någon på Breakit om nätverket innan du går med? Kontakta Vanessa Park, nätverksansvarig. Du ser kontaktuppgifterna längst ner på sidan.


Teman och inbjudna gäster

Sveriges vassaste PR-drottning om hur du får medial uppmärksamhet
Lili Assefa Wolf / Assefa Communication

Lili Assefa är PR-drottningen bakom Assefa Communication med välkända namn på kundlistan såsom Rituals, HOPE, Marcus Samuelsson, Parks & Resorts, Svenska Hjältar-galan, SVT, Timbuktu med flera. Nu är hon även högaktuell efter att hon precis köpt tillbaka Hope tillsammans med fastighetsmagnaten Erik Selin. På CEOs in tech pratar hon om best practise när det kommer till PR-strategi.  
Datum: 16 september 2022, kl 9-11

Läs mer

"The great resignation" och talangkriget 2022 – hur vinner du fajten?
Caroline Farberger, partner och ordförande, Wellstreet

Det kallas "The great resignation" – arbetsmarknaden är extremt snabbrörlig och det har aldrig varit så svårt att locka talanger. Men växande techbolag behöver anställda – ofta i rekordfart. Hur hanterar du denna omvärldstrend som vd, både strategiskt och praktiskt? Inbjuden gäst är välkända vd:n Caroline Farberger på ICA Försäkring, som tagit bolaget från 0 till 800 miljoner kronor i omsättning på sex år.
Datum
: 18 november 2022, kl 9-11

Läs mer

December 2022: Exklusiv Vinter-AW

Innan julruschen sätter igång på riktigt passar vi på att avsluta året med en bubblig december-AW på ett exklusivt ställe i Stockholm.

Läs mer

Januari 2023: Nätverksträff med gästföreläsare och lunch

Kl. 09-13

Vi avslutar nätverksåret med den sista gästföreläsaren, och fortsätter sedan med en gemensam lunch.

Läs mer

Grymt stöd eller jobbiga krav? Att hantera sina investerare
Miki Kuusi, Wolt

Oavsett om du är grundare eller extern vd har du troligtvis olika stakeholders att hantera. Om du tagit in riskkapital är investerarna en av de viktigaste. Hur tar du draghjälp av dem och ser till att de blir ett stöd – och hanterar dem om de blir för jobbiga? Inbjuden gäst är Miki Kuusi, vd och grundare för det finska bolaget Wolt som nyligen slogs ihop med Amerikanska Doordash i en av Europas största tech-affärer någonsin.

Läs mer

Nätverkets mission:

  • Nätverket är till för dig – och du för nätverket. Vi delar med oss av erfarenheter, lärdomar och misstag eftersom vi vet att det är på det sättet vi kan utvecklas som ledare och bygga ett skalbart bolag.

  • Vi är ett slutet forum. Här ska vi kunna dela med oss av svåra frågor som vi kanske inte har möjlighet att prata med någon annan om.

  • Skalbarhet börjar med oss. Du kan inte ensam skala ditt bolag, men genom att själv landa i varför och hur du vill bygga ditt bolag utgör du den viktigaste grunden. Genom att utveckla dig utvecklas företaget.

  • Nätverket ska vara en frizon. Vi vet att det är tufft att driva företag och därför vill vi inte skapa fler måsten. Nätverket är en andningspaus och en möjlighet för dig att zooma ut och lyfta blicken – utan krav.

  • Vi ska ha kul! Genom att må bra och ha roligt bygger man också bra bolag, det är vår övertygelse. Därför kommer du inte bara att få det vanliga vd-tugget – utan också bjudas på en och annan överraskning. Lite kul ska väl även en vd ha ;)

CEOs in tech har varit kanonbra! Bra föreläsare med erfarenheter och kunskap de delat med sig av som inspirerat. Men framförallt många nya fina kontakter i mitt egna nätverk att fortsätta ha kontakt och diskutera utmaningar med.

Moderatorer

Camilla Bergman
VD, Breakit

Arash Gilan
VD, Viva Media och VD-podden

Har du frågor om nätverket?

Johanna Friberg
johanna.friberg@breakit.se

EVENT- OCH NÄTVERKSCHEF

Tel: +46 (0)704 53 58 64