NOMINERA ER HÄR!

Är det er vi ska prisa?

NOMINERINGEN ÄR NU STÄNGD. VARMT VÄLKOMMEN TILL E-COM DAY DEN 25 APRIL!

E-handeln har en enorm påverkan på vårt klimat och på vår planet. Å ena sidan kan konsumtion och frakter bidra negativt – å andra sidan kan digital handel med en hållbar produktion och distribution göra det motsatta.

Vi ser att många e-handelsbolag på olika sätt jobbar för att bidra positivt till vår planet. Är ni ett av dem? Då har ni chansen att koras till Breakits och Svea Banks pris Årets hållbara e-handelsresa 2023! 

Här vill vi prisa er som har kraftsamlat och är på – eller har gjort – en resa som tar er e-handel flera steg närmare att vara helt hållbara. Se våra kriterier nedan. Målet är att lämna vår planet och vårt samhälle på en bättre plats. 

Nomineringarna pågår nu och priset delas ut under jubel på Breakits stora e-handelsevent E-com day den 25 april 2023. I prispotten finns diplom, prispengar och den stora äran (se mer nedan)!

Skicka in din motivering här senast midnatt söndag den 16 april. Vinnaren behöver infinna sig fysiskt eller digitalt den 25 april – så boka din biljett till E-com day redan nu (vi avslöjar inte vinnaren i förväg – det är ju så mycket roligare!).

Lycka till – önskar vi på Breakit och Svea Bank!

NOMINERA ER HÄR!

Vad letar vi då efter? Jo, Årets hållbara e-handelsresa 2023 ska:

  • Ha påbörjat en resa i att bli mer hållbara, med målet att skapa ett hållbart bolag som inte lämnar avtryck på planeten
  • Ha ett hållbarhetstänk som genomsyrar hela bolaget och som ni jobbar med kontinuerligt
  • Inspirera andra i branschen att bana vägen för ett mer hållbart samhälle 

Känner ni igen er? Nominera er här!

Missa inte chansen att kamma hem såväl ära och berömmelse som riktigt fina priser: medial uppmärksamhet, 25 000 kronor att donera till valfri välgörenhetsorganisation med 90-konto, 50 000 kronor i marknadsföring på Breakit och ett diplom att stoltsera med.

Vinnaren koras på Breakit E-com day den 25 april 2023 – boka biljetter för dig och teamet redan nu så att ni säkert är på plats.

NOMINERA ER HÄR!

Jury

Rikki Thornton
Marketing manager, Svea Bank

Matilda Andersson
Nyhetschef, Breakit

Kalle Nilvér
Grundare, GoClimate

Jon Mauno Pettersson
CEO & Chefsredaktör, Breakit

Magdalena Caesar
Business Area Manager, Svea Bank

Arrangörer

Breakit
Svea Bank