Anmäl dig nu

Från "familj" till scaleup – här är spelreglerna ni behöver ha koll på som arbetsgivare

Växer ert företag så det knakar? Har ni varit som en sammansvetsad "familj", men i takt med att ni växer börjar det komma grus i maskineriet? Ta tillfället i akt att genom detta webinar få koll på viktiga spelregler som gäller för att ni ska fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare. 

Välkommen på ett kostnadsfritt webinar med Breakit och Almega den 17 februari 2022, kl. 09.00-10.00. 

Att växa som startup är inte lätt, det finns många problem som kan uppstå, inte minst när det gäller att attrahera och behålla talanger. Ju större företaget blir, desto viktigare blir det att ni som arbetsgivare har koll på spelreglerna vad gäller arbetsrätten, anställningsavtal, pension, arbetsmiljö, hållbarhet, diskriminering m.m. 

Om ni lyckas skapa en struktur med de olika beståndsdelarna, behöver ni inte lägga tid och energi på administrationen. Genom att ha ordning och reda får ni utrymme att vara en attraktiv arbetsgivare som skapar motivation på arbetsplatsen. 

Möt Nils Bergh, arbetsrättsjurist på Almega som kommer dela med sig av sin expertkunskap om arbetsmiljöfrågor, juridik, personalpolitik, diskrimineringsfrågor och andra praktiska men viktiga saker ni behöver tänka på när företaget växer. 

Dessutom kommer Stefan Lundell, medgrundare på Breakit och Alexandra Engman, HR-generalist på Hackberry dela med sig av sina visioner som växande företag och varför det är och har varit viktigt med kontroll och ramverk i deras tillväxtresa.

Vi kommer även dyka ner i heta ämnesområden i techbranschen just nu – kompetensbrist och kompetensförsörjning. Hur lyckas ni hitta och behålla personal som hjälper er att växa? Vad ska ni satsa på för förmåner? Kan man anställa personal från ett annat land? 

Modererar gör Paulina Modlitba och du kommer att ha möjlighet att ställa frågor till experterna på plats.

Missa inte detta unika tillfälle att inspireras och plocka med dig viktiga kunskaper för en lyckad tillväxtresa. Välkommen den 17/2 kl. 9-10!

Anmäl dig nu

Innehåll:

09:00

Introduktion

Moderator Paulina Modlitba hälsar välkomna och introducerar ämnet. 

Read more
09:05

Detta behöver ni ha koll på när företaget växer

Nils Bergh, arbetsrättsjurist på Almega delar med sig av sin expertkunskap om arbetsmiljöfrågor, juridik, personalpolitik, diskrimineringsfrågor och annat som är viktigt att veta och ha koll på. 

Read more
09:10

Expertpanel berättar om sina tillväxtresor

Stefan Lundell, medgrundare Breakit och Alexandra Engman, HR-generalist på Hackberry delar med sig av sina visioner som växande företag och diskuterar varför det är viktigt med styrsel och ramverk i en tillväxtresa. Vi får även inspel från affärsjurist Nils Bergh och moderator Paulina Modlitba. 

Read more
09:45

Q&A + avslutning

Moderator Paulina Modlitba samlar ihop frågor från publiken. Samtal kring det vi fått lära oss under webinaret och avslutande reflektioner. 

Read more

Talare

Nils Bergh
Arbetsrättsjurist / Almega

Läs mer

Alexandra Engman
HR-generalist / Hackberry

Läs mer

Stefan Lundell
Redaktör & grundare / Breakit

Läs mer

Paulina Modlitba
Moderator

Läs mer

Detta kostnadsfria webinar sker den 17 februari 2022, klockan 09.00-10.00.

Vi sänder via det digitala verktyget Zoom, du får länken via mail. 

Frågor? Kontakta Breakit på event@breakit.se.

Kontakta oss:

Breakit
event@breakit.se

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka.