Vi granskar nya ansökningar löpande – varmt välkommen att ansöka!

Gå med i Breakit Leaders in SaaS – n��tverket för Sveriges bästa SaaS-ledare

Hoppas på Breakits succé-nätverk Leaders in SaaS – för dig som är ledare på ett SaaS-bolag. Ansök nu – platserna är begränsade!

Siffrorna talar sitt tydliga språk. SaaS-sektorn växer i rasande fart och visar inga som helst tecken på att sakta ned. Samtidigt har SaaS-bolag en rad utmaningar: För hög churn, för långa säljcykler, för bred produkt (eller för smal) – eller kanske helt enkelt fel pris på produkten. 

Känner du igen utmaningarna? Då har vi glada nyheter – för nu lanserar Breakit en ny omgång av stjärnnätverket – Leaders in SaaS! 

Här har vi plockat godbitarna från första omgången och adderat nya format, talare och framförallt nya sätt att utvecklas och lära av de andra deltagarna. Läs mer nedan.

Ansök/anmäl dig nu – platserna är begränsade till 50 deltagare. Kontakta gärna Breakits Event- och nätverkschef Johanna Friberg (se kontaktuppgifter längst ner på sidan) om du vill bolla något innan du säkrar din plats.

Varmt välkommen!

Leaders in SaaS är för dig som:

  • Är ledare på ett SaaS-bolag (C-level)

  • Vill få de viktigaste nycklarna för hur du framgångsrikt skalar upp ditt SaaS-bolag, både genom teori men också genom att träffa de som stått inför samma utmaningar som du nu står inför

  • Söker ett forum för utveckling i din roll och ditt ledarskap

  • Vill träffa likasinnade och på djupet få diskutera de frågor du bär på just nuÄr redo att dela med dig av både lärdomar och misstag för att utvecklas i din roll – och samtidigt bygga ett starkt varumärke


Träffar och gäster 2022 – 2023

Träff 1: Talangkrig och bygga team (intervju)

Med: Patric Palm, CEO and Founder @ Favro

Rekryteringsklimatet i är idag tuffare, dyrare och svårare än någonsin tidigare. Hur säkrar du ett starkt team i den nya tech-världen? Och hur jobbar du bäst med de medarbetare du redan har?

Datum:
26 augusti 2022

Läs mer

Träff 2: Branding (panel)

Med: Denise Persson, CMO @ Snowflake | Jenny Sagström,  CEO @ Sköna

I en tid när allt handlar om konvertering, CAC och andra modeord kan det vara lätt att glömma den stora frågan: hur bygger man ett starkt varumärke? Låt oss djupdyka i det!

Datum:
10 oktober 2022

Läs mer

Träff 3: Fuck-ups och förluster (panel)

Med: Frida Ahrenby, CMO @ GetAccept | Nils Olsson, CEO @ Lime Technologies | Maria Sörnell, CMO @ Storytel 

Det är när saker är som mest utmanande som vi lär oss mest. Så låt oss skifta fokus från framgång till förlust! Här samlar vi för första gången någonsin Sveriges SaaS-ledare i en stor fuckup-träff!

Datum:
8 dec 2022

Läs mer

JUL-AW

Vi avslutar året med en bubblig december-AW på Breakits egna kontor i Stockholm.

Datum: 14e december 2022

Läs mer

Träff 4: Metrics, metrics, metrics (intervju)

Med: Tommy Eklund, vd @ Fortnox

Hitta rätt datapunkter att mäta för just dig och delta på vår nätverksträff i en workshop där vi tillsammans hittar verktygen för att jobba fram dina bästa KPI:er.

Datum:
2 feb 2023

Läs mer

Träff 5: Digitalisering 2.0 (intervju)

Med: Henric Smolak, Co-founder @ Strossle

Datum:
29 mars 2023

Läs mer

Träff 6: Pris & paketering (panel)

Med: Carl Wåreus, Head of Domestic Clients, Agencies & Partners @ Google | Louise Barnekow, CEO @ Mynewsdesk

Hur sätter du rätt pris för din SaaS-produkt, målgrupps-segmentering och hittar rätt?

Datum:
25 maj 2023

Läs mer

Nyhet för i år! För maxat nätverk samkör vi våra nätverk Leaders in SaaS och CMO:s in Tech. Vi ser ett stort värde i möjligheten att bolla utmaningar och frågor med varandra. Det innebär att vi kommer ha fler spännande talare på varje träff och än djupare gruppdiskussioner.

Året med Leaders in SaaS

Oavsett om du är ny i nätverket eller om du har varit med oss tidigare så kommer vi i år att djupdyka i några av de största utmaningarna som du som ledare inom SaaS står inför.

Nätverksträffar: Vi ses under fyra tillfällen fysiskt i Stockholm. Det går att vara med digitalt om du inte har möjlighet att vara med fysiskt.

Format: Vi har lyssnat på er som är existerande medlemmar och kommer att blanda upp träffarna mer i olika format. Varje tillfälle blir unikt – med allt från intervjuer till presentationer och workshops, paneler och uppstyrt nätverkande. Träffarna är interaktiva och vi avslutar alltid träffen med att diskutera frågor kopplade till temat, liksom utbyta insikter och erfarenheter.

Innehåll: Till varje träff bjuder vi in en eller flera hedersgäster som har varit framgångsrika i att leda vassa SaaS-bolag, eller varit med och byggt starka team och varumärken.

Sommar och vinter AWs: För att maxa ditt nätverk ännu mer samlar vi alla Breakits nätverk och dess medlemmar två gånger om året på våra gemensamma och exklusiva AWs.

Leaders in SaaS Slack-grupp: För att fortsätta diskussionen mellan träffarna får du också tillgång till en sluten Slack-grupp där vi delar med oss av tips, utmaningar och feedback året runt.

Moderator

Hannah Meiton
SaaS-profil och affärscoach

Hannah Meiton är en riktig SaaS-veteran.Hon har över 15 års erfarenhet av B2B SaaS-företag i uppskalningsfas, med erfarenhet från Meltwater och Wildfire (uppköpt av Google) i USA och, på senare tid, iZettle och Soundtrack Your Brand i Sverige. Idag kombinerar hon arbete som investerare i SaaS bolag i tillväxtfas med styrelsuppdrag (Mentimeter, Kognity, All Ears, Insurely).

Hannah sitter även i styrelserna för SaaS-bolagen Mentimeter och Kognity.

Läs mer

Har du frågor om nätverket?

Johanna Friberg
johanna.friberg@breakit.se

Event- och nätverkschef

Tel: +46 (0)704 53 58 64