NOMINERA ER HÄR!

Nu är anmälan stängd och juryarbetet igång. Vinnaren kommer att presenteras på en livesänd prisutdelning klockan 09.15-09.45 den 20/5 på Breakit24Live.

Breakit24live är Breakits alternativ till Almedalen – där vi under 24 livesända timmar ska rita upp kartan för det nya näringslivet 2.0. 

Direkt innan prisutdelningen, klockan 08.30-09.15, håller Telenor även en panel om hur vi skapar framtidens hållbara arbetsliv.


Att vara uppkopplad handlar om teknik, men också möjligheter: Att kunna mötas och samarbeta oavsett var man är. Att kunna nyttja tjänster som gör vardag och jobb smidigare och enklare – så att du kan få mer tid för det som är viktigt på riktigt.

Det senaste året har många hittat smarta sätt att jobba uppkopplat. Nu vill vi kora Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021! 

Ni som tagit det steget längre, och som kanske lyckats maxa teamkänslan, friheten och affären genom att vara riktigt remote-friendly. Eller som kanske har lyckats koppla upp områden områden och branscher som traditionellt inte är digitala.

I prispotten finns 100 000 kronor i marknadsföring, liksom titel och ära.

Ansök senast midnatt 13/5. Vinnaren är med digitalt i en prisutdelning på morgonen den 20/5.

NOMINERA ER HÄR!

Att vara uppkopplad handlar egentligen i första hand inte om teknik, utan om möjligheter

Vad letar vi då efter? Jo, Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021 ska:

  • Driva företag på ett riktigt vasst tekniksmart sätt.
  • Jobba uppkopplat dagligen i alla former och var man än är.
  • Vara medveten om vikten av digitalisering och ha en större tanke och förståelse för hur man vill jobba uppkopplat – för att maximera teamkänslan och affärsnyttan!

Känner ni igen er? Nominera er här!

Missa inte chansen att kamma hem såväl ära och berömmelse som en riktigt grym vinst: Marknadsföring på Breakit till ett värde av 100 000 kronor (native artikel och display-annonsering) och en fin statyett och diplom att stoltsera med.

Vinnaren är även med på prisutdelning i den filmade podcasten Breakit24Live den 20–21:a maj.

Psst! Vi kommer även att undersöka frågan ”Går det att driva bolag var som helst – och i så fall hur?” i en serie i Breakits livepodcast och på breakit.se. Missa inte det!

NOMINERA ER HÄR!

Jury

Camilla Bergman
CEO, Breakit

Ulrika Steg
Affärsområdeschef för Telenor Företag

Andreas Kristensson
Ansvarig IoT & New Business, Telenor Företag

Therese Bengtsson
Ansvarig Marknad & Content, Telenor Företag

Arrangörer