Anmäl dig nu

Nytt läge i kampen om talanger – så blir du en vinnare

Välkommen på ett kostnadsfritt webinar med Breakit och Skandia – kl. 09.00-10.00, 29 september. 

Trots ekonomisk osäkerhet råder det fortfarande brist på många yrkeskategorier. Och nya arbetsgivare står redo att ta emot digitala specialister. Storbolag som ställer om, medelstora bolag på väg att skala upp eller lovande startups. Bolag som har finansiering eller stabila intäkter. Eller både och.

I ett webinar med Skandia och Breakit kommer vi att prata om detta nya landskap. Hur nästa steg behöver se ut. Att fortsätta attrahera talangerna och få dem att nappa på just ert erbjudande.

Anmäl dig nu

Vad kan tillföra värde när optionsprogrammen spelat ut sin roll? Hur blir löneläget när konjunkturen viker? Utmaningarna för HR-avdelningarna är större än någonsin. Vilka lärdomar kan vi dra av tidigare kriser? Är det ens vettigt att gasa och bromsa samtidigt? Och hur bygger vi rätt och stabilt från början? 

Lyssna på inspirerande chefer på företag som tagit en annorlunda väg och gasat på med rekrytering och som delar med sig av sina bästa tips att navigera kring rekrytering och peoplestrategier när det stormar som mest.

Du kommer få lyssna på och ställa frågor till:

 • Anna Gullstrand, Acting CEO & Chief People & Culture Officer på Mentimeter berättar om hur de rekryterar smart som ett av de snabbast växande techbolagen.
 • Siri Henriksson, Chief Marketing Officer på SaaS-företaget Worldfavor, delar med sig av sina erfarenheter av att få rätt personer på rätt plats i tider av osäkerhet.
 • Jenny Wiener, hälsoekonom på Skandia berättar om hur man kan attrahera och bygga tillväxt genom att fokusera på medarbetarnas välmående och satsa på förebyggande hälsa.
 • Victoria Alila, företagsrådgivare på Skandia, beskriver hur moderna företag kan - och bör - arbeta med att skapa ekonomisk trygghet för sina medarbetare i osäkra tider både på lång och kort sikt.

Psst! Kan du inte just denna tid? Anmäl dig ändå - alla anmälda får en inspelning av webinaret i efterhand.

Anmäl dig nu

Program:

Introduktion

Moderator Paulina Modlitba hälsar välkommen och introducerar oss till ämnet om kampen om talangerna. 

5min

Hur moderna företag kan skapa ekonomisk trygghet för sina medarbetare

Victoria Alila, företagsrådgivare på Skandia, beskriver hur moderna företag kan - och bör - arbeta med att skapa ekonomisk trygghet för sina medarbetare i osäkra tider både på lång och kort sikt.

10min

Hur man attraherar och bygger tillväxt

Jenny Wiener, hälsoekonom på Skandia berättar om hur man kan attrahera och bygga tillväxt genom att fokusera på medarbetarnas välmående och satsa på förebyggande hälsa.

10min

Panelsamtal: Rekrytering och people-strategi när det stormar som mest

I detta panelsamtal får du möta två framgångsrika företag som har lyckats gå en annan väg och vända trenden när det har stormat som mest i talangvärlden. Möt Anna Gullstrand, Acting CEO & Chief People & Culture Officer på Mentimeter som berättar om hur de rekryterar smart som ett av de snabbast växande techbolagen. Möt även Siri Henriksson, Chief Marketing Officer på SaaS-företaget Worldfavor, delar med sig av sina erfarenheter av att få rätt personer på rätt plats i tider av osäkerhet.

  25min

  Q&A + avslutning

  Moderator Paulina Modlitba tar frågor från publiken till panelen och Swedbanks expert. Ställ dina frågor direkt till talarna och reflektera över vad vi pratat om under webinaret.

  10min

  Talare

  Siri Henriksson
  Chief Marketing Officer / Worldfavor

  Läs mer

  Anna Gullstrand
  Acting CEO & Chief People & Culture Officer / Mentimeter

  Läs mer

  Victoria Alila
  Företagsrådgivare / Skandia

  Läs mer

  Jenny Wiener
  Hälsoekonom / Skandia

  Läs mer

  Paulina Modlitba
  Moderator

  Läs mer

  Detta kostnadsfria webinar sker den 29 september, klockan 09.00-10.00.

  Vi sänder via det digitala verktyget Zoom, du får länken via mail. 

  Frågor? Kontakta Breakit på event@breakit.se.

  Kontakta oss:

  Breakit
  event@breakit.se

  Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka.