Information om restriktioner vid kurser – med anledning av covid-19

Nedan finner du information om hur vi på Breakit förhåller oss till restriktioner vid fysiska kursdagar.

Vi tar vårt ansvar som kursarrangör och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller arrangemang och events inomhus. Nedan punkter kommer vi följa vid fysiska kursdagar:

- Det kommer finnas tillgång till handsprit och möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten.
- Vi kommer sitta i luftiga lokaler med god ventilation.
- Vi kommer vara max 20 personer i lokalen samtidigt (läs mer information nedan).

Vi utgår också från att du som kursdeltagare tar ditt ansvar genom följande åtgärder:

- Du stannar hemma vid sjukdom eller symtom.
- Du stannar hemma om någon närstående är sjuk eller visar symtom.

Om du inte kan närvara

Om du inte kan närvara fysiskt kommer vi alltid kunna erbjuda att delta digitalt istället. Om du inte kan delta pga sjukdom kan du använda din kursplats till ett senare tillfälle på samma kurs, eller som tillgodo för att gå en annan kurs.

Arrangemang upp till 20 deltagare

Antalet deltagare får alltid uppgå till 20. Inga föreskrifter om vaccinationsbevis, anvisade sittplatser eller avstånd mellan sällskap. Övriga föreskrifter och allmänna råd gäller.

För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndihetens hemsida.

Det här är Breakit Crash Course

Utbilda dig själv eller kompetensutveckla ditt team med hjälp av Breakits kurser. Med hjärtat i journalistiken och en unik inblick i tech-branschen erbjuder Breakit nischade, högaktuella och prisvärda kurser för företagsledare som vill fylla på kunskapsbanken eller kompetensutveckla sina anställda. 

Klara Sernemyr är ansvarig för Breakit Crash Course. Kontakta henne gärna på klara@breakit.se eller 073-144 85 24 om du vill ha mer information om vårt kursutbud eller om du har några andra frågor. 

Kontakta oss:

Breakit
event@breakit.se

Breakit är nyhetssajten som på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med över 250 000 unika läsare varje vecka.


Breakit Crash Course är vår utbildningsdel med kurser som är till för dig som snabbt och smidigt vill kompetensutveckla dig själv – och ditt bolag.