ÄNTLIGEN – SAAS SUMMIT 2023 ÄR TILLBAKA!

Nu är anmälan öppen till årets upplaga av SaaS Summit på SPACE i stockholm den 19 oktober.
Läs mer och säkra din plats här!

Nedräkning!
Höstens största event och gala för SaaS-branschen

Den 5e oktober är det dags för fjärde upplagan av Breakit SaaS-Summit på Cirkus i Stockholm. Säkra en plats till dig och ditt team idag.

För fjärde året i rad anordnar vi Breakit SaaS Summit – Nordens hetaste event och upplevelse för SaaS-branschen. I år kan du förbereda dig för en dag och en kväll med extra allt:

🔥 Möt och inspireras av Nordens hetaste SaaS-bolag på plats genom presentationer, debatter och mingel

🗣️ Talare från Automile, Planhat, Sinch, Verdane, Kinnevik, Upsales och många fler

😮 Doldis-SaaS-entreprenörerna du inte sett på en scen förut

📖 Råd och inspiration - misstagen, framgångarna och verktygen som gjorde det möjligt

🙀 SaaS-nyheter från Breakit som avslöjas live på scenen + träffa hela Breakits redaktion

🏆 7 priskategorier, däribland Årets Saas-företag, där vinnarna koras på SaaS-galan senare samma kväll.

Hitta nycklarna till ditt bolags framgång med oss! Varmt välkomna till SaaS Summit 2022.

KÖP BILJETT & SAAS-RAPPORTEN HÄR

Ett otroligt givande event som bidrog med värdefulla insikter runt allt från people and organisation, produkt, till marknadsföring och sälj. Täcker verkligen allt!

Program:

08:15

Registrering och nätverkande

09:00

Välkommen till Cirkus!

Dagens moderatorer – Breakits vd Camilla Bergman och Cloud Capitals grundare Johan Crona hälsar alla välkomna. Nu kör vi SaaS Summit 2022!

Read more
Camilla Bergman
VD, Breakit och moderator
09:10

Jag sålde mitt SaaS-bolag i en miljardaffär – här är mina viktigaste lärdomar till dig som vill sälja – med Jens Nylander, Automile

Han är kanske mest känd hos svenska folket för sitt bolag Jens of Sweden, som i början av 2000-talet sålde MP3-spelare men sen slutade i konkurs. Men Jens Nylander är även en föregångare i SaaS-kretsar efter att ha grundat SaaS-bolaget Automile 2014, en tjänst som hjälper företag att effektivisera sina fordon med en digital körjournal. Under åren har Automile tagit in ungefär 450 miljoner kronor i riskkapital, bland annat från Atomico-grundaren Niklas Zennström och SaaS-investeraren Jason Lemkin. För första gången på en SaaS-scen berättar Jens Nylander om hur det gick till när han sålde Automile i en miljardaffär – och ger råd till andra som vill göra samma sak.

Read more
Jens Nylander
VD & medgrundare, Automile
09:30

How to build great product teams that can scale successfully – med Cristina-Tamara Grigorie

Cristina-Tamara Grigorie, Product Director at Verdane, will walk you through how to successfully scale product teams and drive business growth by implementing best practices within innovation management – enabling you to continuously build products that your customers love. Avoid the general missteps by laying the foundation for growth from the start. (Presentationen hålls på engelska). 

Read more
Cristina-Tamara Grigorie
Product Director, Verdane
09:50

Att bygga ett varumärke värt miljarder – lärdomar från Silicon Valleys marknadsföringsproffs – med Gwen Lafage, Sinch

Konverteringsdriven marknadsföring i all ära – för att nå stjärnorna behövs också ett starkt varumärke. En av SaaS-Sveriges tyngsta marknadsföringsproffs, Gwen Lafage, idag VP brand and content på miljard-SaaS-bolaget Sinch med sju år i bakfickan på Silicon Valley-baserade B2B-byrån Sköna, inspirerar dig att våga spänna bågen.

Read more
Gwen Lafage
VP brand & content, Sinch
10:10

Mingla med dina SaaS-kollegor, speed-dating och överraskningar

Antingen har du bokat in möten i förväg med kollegor i branschen eller så minglar du på plats. Vi bjuder också på en hel del överraskningar:)

Read more
10:50

Att sälja med partners – så växte vi kundbasen från 400 till över 3 000 kunder på två år

Hur ska man tänka när man säljer via partners? Få svenska SaaS-bolag har lyckat så bra som PaaS-bolaget (Platform as a Service) Frends. Här grillar vi Kristoffer Lundegren, country manager för Frends, om hur man lyckas.

Read more
Kristoffer Lundegren
Country Manager Sweden & APAC, Frends
11:05

Har SaaS-bubblan spruckit? Så ska du tänka i sämre tider när du behöver ta in kapital

När vi går mot sämre tider drar investerarna åt svångremmen och det blir tuffare att ta in kapital. Samtidigt dyker nya spelare upp på finansieringsmarknaden och erbjuder SaaS-entreprenörerna lån istället för riskkapital. Hur ska du som behöver finansiering tänka i turbulenta tider? Panel med Stefan Lundell, grundare Breakit, Ingrid Bonde Åkerlind, investerare på Oxx VC och Hanna Wachtmeister, VD på Flat Capital.

Read more
Panel 1
11:25

SaaSacre is coming? Så skalar du ett SaaS-bolag med lönsamhet – med Elin Lundström, Upsales

Efter blomstrande tider snackas det plötsligt om en “SaaSacre” med slaktade värderingar och hårdare krav på lönsamhet. Samtidigt finns pressen att skala bolaget – tufft läge men inte omöjligt. Elin Lundström, CFO på CRM-företaget Upsales var med och tog bolaget till börsen utan att ta in externt kapital. Nu delar hon med sig av framgångsfaktorerna som gjort att Upsales kunnat växa snabbt med lönsamhet.

Read more
Elin Lundström
Ekonomichef, Upsales
11:45

Snack med grannen!

12:00

Lunch och nätverkande

Häng med dina kollegor och diskutera era nyvunna lärdomar eller mingla runt och träffa dina kollegor i branschen.

Read more
13:00

Att rädda världen är bara halva jobbet – så byggde vi ett starkt team och en vinnande kultur – med Frida Emilsson, Worldfavor

SaaS-bolaget Worldfavor, som hjälper företag att hålla koll på sitt hållbarhetsarbete, har fått ordentlig vind i seglen och har just plockat in 105 miljoner kr i sin senaste investeringsrunda. De räknar med återkommande intäkter om 40 miljoner kronor i år. Medgrundaren Frida Emilsson berättar om hur de skapat rätt team och bra kultur - och delar öppenhjärtligt med sig om hur alla misslyckanden till slut lett till framgång. 

Read more
Frida Emilsson
Grundare, Worldfavor
13:20

Tuffa tider och nedskärningar – eller hyper growth och talangbrist? Hur hanterar du ett nytt klimat för rekrytering och retention?

Å ena sidan snackas det om anställningsstopp och nedskärningar, och många SaaS-bolag trycker på stoppknappen för att dra på sig fler kostnader. Å andra sidan förväntas många leverera snabb tillväxt och konkurrensen på jobbmarknaden är sylvass. Hur ska du hantera det nya läget? Panel med Anna Stenberg, Chief People and Platform Officer på Kinnevik, Peder Bonnier, grundare av Storykit och Linnea Bywall, Head of People and operations, Alva Labs.

Read more
Panel 2
13:50

SaaS-grundare för andra gången – fem misstag jag aldrig gör igen

Niclas Mollin är grundare av framgångsrika SaaS-bolaget Inriver som han fick lämna under dramatiska former. Nu är han inne på sin andra företagsresa med SaaS-bolaget Occtoo, en dataplattform. Här berättar han om de viktigaste lärdomarna från sin första resa – och misstagen har aldrig gör om. 

Read more
Niclas Mollin
Medgrundare och vd, Occtoo
14:10

Mingla med dina SaaS-kollegor, speed-dating och överraskningar

Antingen har du bokat in möten i förväg med kollegor i branschen eller så minglar du på plats. Vi bjuder också på en hel del överraskningar :)

Read more
14:50

One dream, one team! Att skapa magi mellan sälj och customer success – så gjorde vi – med Linda Källqvist, Planhat

Planhat tog i år in 500 miljoner i vad som är en av Nordens största Serie A-rundor någonsin. Sedan dess har de fortsatt sin globala expansion genom att hjälpa SaaS-bolag samla all kunddata i deras Customer Success-plattform. Linda Källqvist är Planhat’s VP of CS EMEA & APAC, och har 15 års erfarenhet av att utveckla Customer Success-organisationer i internationell miljö. Hör Linda berätta vad som krävs för att lyckas med Customer Success i ett snabbt växande SaaS-bolag!

Read more
Linda Källqvist
VP of Customer Success, Planhat
15:00

Zlatan-backade AI-experten: Misstagen SaaS-bolagen gör med sin data (och hur du ska göra i stället)

Många SaaS-bolag samlar mängder av data och har investerat enorma belopp i det – men vet inte hur de ska använda den.  Patrik Liu Tran, grundare av AI-bolaget Validio som hjälper bolag att städa bort dålig data, visar vanliga misstag SaaS-bolag gör och berättar hur man ska göra i stället. Validio fick på extremt kort tid in 150 miljoner kronor i kapital av tunga SaaS-investerare som Emil Eifrem, medgrundare av Neo4J, och Denise Persson, toppchef på Snowflake. Och dessutom det otippade namnet: Zlatan!

Read more
Patrik Liu Tran
medgrundare och vd, Validio
15:35

Min väg mot miljarden - och vad händer nu - med Oscar Höglund

Oscar Höglund avslöjar allt (nästan) om sin svindlande resa med Epidemic sound - ett av Sveriges största och hetaste SaaS-bolag just nu. 

Read more
Oscar Höglund
Medgrundare och VD, Epidemic Sound
16:00

Mingel och bubbel!

Stanna kvar på Cirkus och skåla med kollegorna över dina nyvunna erfarenheter och kontakter. Det KAN hända att det blir en och annan överraskning även här ;)

Read more
17:30

SaaS-galan med sju prisutdelningar

Är det ni som kammar hem priset som Årets SaaS-bolag – eller något av våra sju SaaS-priser? Se till att haffa en biljett till Sveriges första SaaS-gala och det kan vara ni som prisas!

Läs mer om galan här

Read more

SaaS-rapporten 2022 – ingår för dig som deltagare

För tredje året i rad tar vi på Breakit det största samlade greppet om den svenska SaaS-industrin. I en unik rapport kartlägger vi de 55 största SaaS-bolagen:

🔎 Stor kartläggning – omsättning, resultat, utveckling i bolagen 2021 jämfört med 2020.

🔎 Analys och kommentarer av alla 55 bolagen på listan – vad ligger egentligen bakom siffrorna?

🔎 Superväxarna – de här bolagen har ökat snabbast de senaste två åren.

🔎 Börskandidaterna – vi listar bolagen som är på väg mot börsen.

SaaS-rapporten skickas direkt till dig som köper en biljett.

KÖP BILJETT & SAAS-RAPPORTEN HÄR

Några av talarna på SaaS Summit 2022:

Oscar Höglund
Medgrundare och VD, Epidemic Sound

Camilla Bergman
VD, Breakit och moderator


Johan Crona
Grundare Cloud Capital, VD Custellence och moderator

Gwen Lafage
VP brand & content, Sinch

Stefan Lundell
Medgrundare och reporter, Breakit

Niclas Mollin
Medgrundare och vd, Occtoo

Ingrid Bonde Åkerlind
Investerare, Oxx

Elin Lundström
Ekonomichef, Upsales

Hanna Wachtmeister
VD, Flat Capital

Frida Emilsson
Grundare, Worldfavor

Peder Bonnier
VD och medgrundare, Storykit

Linnea Bywall
Head of People & Operations, Alva Labs

Linda Källqvist
VP of Customer Success, Planhat

Anna Stenberg
Chief People and Platform Officer, Kinnevik

Jens Nylander
VD & medgrundare, Automile

Cristina-Tamara Grigorie
Product Director, Verdane

Patrik Liu Tran
medgrundare och vd, Validio

Kristoffer Lundegren
Country Manager Sweden & APAC, Frends

Är det er vi ska prisa på SaaS-galan 2022? 

Nytt för i år är att vi stärker SaaS-communityt med SaaS-galan 2022! Efter att Breakit SaaS Summit är över blir det mingel, och därefter en riktig festlig middag. Här fortsätter vi att dela ut priser (totalt blir det sju priskategorier), minglar och festar natten lång! 

I år öppnar vi för sju (!) priskategorier, som är:

🏆 Årets SaaS-företag
🏆 Årets SaaS-raket – delas ut i samarbete med Verdane
🏆 Årets SaaS-nykomling
🏆 Årets SaaS-ledare – delas ut i samarbete med Hampleton Partners
🏆 Årets SaaS-investerare
🏆 Årets produktteam – delas ut i samarbete med Frends
🏆 Årets sälj- och marknadsföringsteam

Du hittar vår samlingssida för galan och nomineringarna här.

OBS! NOMINERINGEN ÄR NU STÄNGD.

KÖP BILJETT & SAAS-RAPPORTEN HÄR

"Vi medverkade på SaaS Summit 2021 och blev otroligt inspirerade. Där och då föddes idén till vårt eget SaaS-bolag – nu bygger vi upp plattformen Asker för att förändra sättet vi håller jobbintervjuer på."

Bli eventpartner eller utställare

SaaS Summit 2022 och på SaaS-galan når du hela SaaS-Sverige på ett och samma ställe – och några av de absolut hetaste och mest snabbväxande företagen just nu. Klart du ska vara med som partner! Vi öppnar nu upp både som eventpartner och som utställare. Kontakta Breakits Key Account Manager Charlotta Renstig på charlotta@breakit.se eller 073-579 80 69 så berättar hon mer.

Hela SaaS-communityn på ett ställe!

Kontakta oss:

Frågor om biljetter eller eventet överlag?
event@breakit.se
Hannah Meiton
event@breakit.se

Programkreatör

Charlotta Renstig
charlotta@breakit.se

Ansvarig för partnerskap – kontakta gärna Charlotta!

Mary Ekstam
mary@breakit.se

Digital marknadsförare

Johanna Friberg
johanna.friberg@breakit.se

Eventchef

Arrangör:

Breakit är techsajten som är först med det senaste och idag har 250 000 unika läsare varje vecka. SaaS-bolag är ett av de områden vi rapporterar om dagligen, både på sajten men också i vårt nyhetsbrev SaaS brief.