Letar du efter sändningen?

Du hittar livestreamen på breakit.se startsida eller vår Twitch-kanal. Här nedan hittar du programmet för hela dygnet.

Vi har ett dygn på oss att rita upp kartan för ett bättre näringsliv – är du på? 

Breakit24live är Breakits alternativ till Almedalen – där vi under 24 timmar ska rita upp kartan för det nya näringslivet 2.0. Vilka möjligheter finns framåt för ledare och entreprenörer i det nya näringslivet? Hur kan vi ta de lärdomar vi fått under året som varit och skapa ännu starkare bolag – och en bättre värld? Vilka politiska åtgärder behövs för att hjälpa oss längs vägen? 

Det tänker vi reda ut under Breakits 24-timmars livesändning den 20-21 maj 2021. Här samlar vi de tyngsta beslutsfattarna i svenskt näringsliv, tech-entreprenörerna och politikerna för att tillsammans skapa det digitala näringsliv vi vill ha.

Från vassa paneler och intervjuer till livespelningar, tävlingar och oväntade inslag blir det ett dygn du sent kommer att glömma – se deltagarna och programmet här nedan.

Så blocka dygnet i kalendern redan nu – 07.00-07.00 den 20-21 maj! Sen är det bara att ladda kaffebryggaren och hålla sig vaken. Nu kör vi

Program


07:00

Start: Breakit24live

Vi drar officiellt igång vår 24 timmars livesändning! Breakits vd Camilla Bergman och eventchef Olivia Lindström berättar vad som kommer hända under dygnet.

Read more
Olivia Lindström
Eventchef, Breakit
07:10

Frukostsvepet: Hur är läget i entreprenörs-Sverige?

Ett år av pandemi har satt näringslivet ur spel – men nu är vi tillbaka. Eller? Panel med bland andra Patrik Arnesson, grundare och vd på Forza Football, Martina Klingvall, grundare och vd på Telness och Ash Pournouri, serieentreprenör och investerare som bl.a ligger bakom techeventet Symposium (och Aviciis tidigare manager).

Read more
Ash Pournouri
Entreprenör och investerare
07:50

Ortens egen startupdrottning – Deqa Abukar om sin resa och hur Shift kan förändra allt

Deqa Abukar ligger bakom det ideella nätverket Bling och vill skapa positiv förändring genom att uppmuntra till entreprenörskap i utanförskapsområden.

För ett år sen mötte Breakits grundare Stefan Lundell henne i Breakit24live för första gången. Ett möte som sedan ledde till samarbetsprojektet SHIFT – Breakits och Bling Startups gemensamma satsning för att skifta kapitalet bort från Stureplan, till orten och landsorten. Nu intervjuar Stefan Deqa igen – ett år senare.

Read more
Deqa Abukar
Grundare, BLING
08:00

Kapital till orten – missriktad välvilja eller smart investering?

I februari i år drog Breakits och Bling Startups gemensamma projekt SHIFT igång – en satsning för att skifta kapitalet från innerstan till orten och landsorten. Men varför behövs en satsning som denna? Finns det en anledning till att lovande bolag i orten (och landsorten) inte får något riskkapital?

Panel med Deqa Abukar, grundare av BLING Startups, Joakim Skarborg, VD och Senior Investment Manager på Novax och Jimmy Jakobsson, grundare och vd för Ingager.

Read more
Joakim Skarborg
VD och Senior Investment Manager, Novax
08:30

Uppkopplad, avkopplad och hållbar – går det verkligen att kombinera?

Pandemin kastade oss flera år fram i digitaliseringen och nu jobbar vi mer uppkopplat än någonsin. Men hur jobbar vi smart, effektivt och framförallt hållbart? Panel med Ulrika Steg, affärsområdeschef på Telenor Företag, Arash Gilan, grundare och vd på Viva Media och författare till boken Get Digital och Apparnas planetKatarina Gospic, hjärnforskare, entreprenör och författare till Digital Tsunami och Jan Gulliksen, professor i människa-datorinteraktion vid KTH och med i regeringens Digitaliseringsråd.

I samarbete med Telenor

Read more
Katarina Gospic
Hjärnforskare, författare och entreprenör
09:15

🏆 FINAL: Vi avslöjar vinnaren i tävlingen Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021!

Under våren har tävlingen Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021 pågått – ett initiativ av Breakit tillsammans med Telenor. Att vara uppkopplad handlar om teknik, men också möjligheter: Att kunna mötas och samarbeta oavsett var man är. Att kunna nyttja tjänster som gör vardag och jobb smidigare och enklare – så att du kan få mer tid för det som är viktigt på riktigt. 

Men vilka har lyckats ta det steget längre? Kanske genom att lyckats maxa teamkänslan, friheten och affären genom att vara riktigt remote-friendly. Eller som kanske har lyckats koppla upp områden och branscher som traditionellt inte är digitala.

Nu korar vi vinnaren i Sveriges Mest Uppkopplade bolag 2021!

I samarbete med Telenor

Read more
Ulrika Steg
Affärsområdeschef, Telenor Företag
09:45

Check-in: Vad händer vid nyhetsdesken?

Vi checkar då och då in hos Breakits nyhetsredaktion under dygnet. Vad håller de på med just nu? Vilka är de senaste heta nyheterna?

Read more
Towe Boström
Reporter, Breakit
09:55

Ägande är makt – så hur får vi fler kvinnor att äga företag?

Panel med Linda Waxin, grundare av Ownershift, Sven Hagströmer, grundare av AllBright och Anna Branten, grundare av Institute for Transition.

Read more
Linda Waxin
Medgrundare, Ownershift
10:30

Vad ska Ebba Busch göra för tech-entreprenörerna?

Breakits vd Camilla Bergman intervjuar Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch.

Read more
Ebba Busch
Partiledare, Kristdemokraterna
11:00

Experten på digitala transformationer ger svar: Så blir jättarna digitala vinnare

Det har pratats länge om digitala transformationer och behovet av stora förändringar. Men vad menar vi idag? Och hur gör man? Möt Carin Forsling som samarbetar tätt med ledningsgrupper för flera av de största bolagen i Norden.

Techprofilen Aurore Belfrage intervjuar Carin Forsling, Managing Director och partner på BCG Stockholm.

I samarbete med BCG

Read more
Carin Forsling
Managing Director och Partner, BCG
11:30

Jobba var som helst – startupklyscha eller framtidens arbetsliv?

Pandemin har verkligen förändrat hur vi jobbar. Många stora techbolag har slopat kontoren helt och satsat på remote first – medan andra istället väljer att satsa på att rusta upp kontoren rejält för när medarbetarna kan återvända. Ett av dessa bolag är Mentimeter som satsar stenhårt på att vara ett “office first”-bolag istället.

Är det en startupklyscha att jobba varsomhelst eller framtidens arbetsliv?

Samtal med Anna Gullstrand, VP People på Mentimeter och Anna Fredrixon, Chief HR Officer på Kry.

Read more
Anna Gullstrand
VP People, Mentimeter
12:00

Klimatarbetet har blivit en kniv mot strupen för bolagen – det här måste du göra

Stora spelare inom näringslivet som Kinnevik börjar tvinga sina bolag att ta till åtgärder för att minska sin klimatpåverkan.

Hur ska företagen bäst förbereda sig för kraven som kommer? Vi intervjuer Kalle Nilvér, grundare av Go Climate och Frida Emilsson, medgrundare och operativ chef på Worldfavor – två personer verkligen som kan förklara allt man vill veta kring hållbarheten i ett bolag.

Read more
Kalle Nilvér
Grundare, Go Climate
12:30

Bedrägerier och cyberattacker ökar – så skyddar du företaget, anställda och dina kunder

Varje år genomförs miljontals försök till bedrägerier i Sverige och idag är det Sveriges näst vanligaste brott. Samtidigt har antalet lösta fall mer än halverats och många företag och privatpersoner anmäler inte ens. Kanske eftersom de skäms över att ha gått på bedragarnas knep. I intervju med PA Prabert, kommunikationschef på mySafety Försäkringar och expert på bedrägerier, får vi en inblick i bedragarnas modus, de förödande konsekvenserna samt hur du kan skydda dig från att drabbas.

Intervju med PA Prabert, kommunikationschef på mySafety Försäkringar.

I samarbete med mySafety Försäkringar

Read more
PA Prabert
Chief Communications Officer, mySafety Group
13:00

Cyberbrotten ökar – men hur stoppar vi bedragarna?

I och med den ökade digitaliseringen ökar också antalet bedrägerier och ID-kapningar i Sverige. Ett flertal branscher utsätts dagligen för cyberhot. Hur påverkar det näringslivets utveckling och vem bär ansvaret för att lösa problemen?

Panel med bland annat Lars Kry, vd på Sigma IT, PA Prabert, kommunikationschef på mySafety Försäkringar, Niels Paarup-Petersen, riksdagsledamot (Centerpartiet), Tuva Palm, digitaliseringsexpert och produktchef på Utopia Music och Sandra Barouta Elvin, nationell säkerhetschef på Microsoft (även tidigare IT-chef på H&M).

I samarbete med mySafety Försäkringar

Read more
Sandra Barouta Elvin
Nationell säkerhetschef, Microsoft
13:45

Snabba cash-stjärnan skildrar orten och startup-livet – vad har hon lärt sig om båda?

Hon har gjort succé som huvudrollen Leya i nytolkade Snabba Cash-serie på Netflix. 

Här intervjuar vi Evin Ahmad om den gedigna research hon tvingats göra inför rollen – bland annat att anlita finans- och startup-guider i form av Tatiana Shalalvand (Inventure) och affärsängeln Gunilla von Platen, läsa en Stanford-kurs med titeln "How to start a startup" och hänga på Handelshögskolan. 

Självklart pumpar vi henne även på allt annat vi vill veta om Snabba Cash, skådespelaryrket, utmaningar i branschen och hennes tankar kring entreprenörskap!

Read more
Evin Ahmad
Skådespelare
14:15

Kan gröna miljarder kickstarta Sverige?

Hur ska näringslivet komma tillrätta med klimatproblemen och samtidigt återuppbygga en stark ekonomi i pandemins fotspår? Är det möjligt att öka BNP på en global nivå samtidigt som vi minskar utsläppen? Vad krävs av politiker och av ledare i näringslivet för att skapa en grön omställning?

Panel med Anna Kinberg Batra, rådgivare och före detta partiledare för Moderaterna, Karl Andersson, grundare av Matsmart och Olof Sundström, Managing Director och Partner på BCG.

I samarbete med BCG

Read more
Anna Kinberg Batra
Rådgivare / F.d. partiledare (M)
15:00

Kan techbolagen skapa en ny matrevolution? Framtidens mat och cook-along med Jävligt Gott

Gustav Johansson är kokboksförfattare, entreprenör och driver Sveriges största veganska matblogg – Jävligt gott. 

Vi pratar om framtidens mat och trenden med allt fler techbolag som satsar på att ge sig in i vegovärlden. Är det en ny matrevolution vi ser? Matpanel med Gustav Johansson och Anja Leissner som är R&D-ansvarig på ost-startupen Stockeld Dreamery som hon grundat tillsammans med Sorosh Tavakoli.

Självklart blir det också en klassisk tv-cook-along där vi bland annat testar produkter från Stockeld Dreamery!

Read more
Gustav Johansson
Entreprenör / Bloggare, Jävligt Gott
15:45

Dagens hetaste snackisar so far

Breakits reportrar om det mest spännande som hänt under dygnet hittills och vad de ser fram mot resten av dygnet.

Read more
Johanna Ekström
Reporter, Breakit
16:15

Ett år av pandemi – vad ska näringsministern göra nu för techbolagen?

Breakits reporter Johanna Ekström möter näringsminister Ibrahim Baylan i ett samtal om ett svenskt näringsliv – ett år efter hans medverkan i Breakit24live 2020.

Read more
Ibrahim Baylan
Näringsminister
16:45

Check-in: Vad händer vid nyhetsdesken?

Vi checkar då och då in hos Breakits nyhetsredaktion under dygnet. Vad håller de på med just nu? Vilka är de senaste heta nyheterna?

Read more
Towe Boström
Reporter, Breakit
16:50

Mycket snack och liten verkstad – hur kan näringslivet jobba med mångfald på riktigt?

Aysha Jones, som ligger bakom rörelsen Black Lives Matter Sweden och Hanna Wallensten, psykolog och författare, coachar svenska bolag i hur de kan bli mer inkluderande och få in mångfald i strategin på riktigt.

Read more
Aysha Jones
Entreprenör / Initiativtagare, Black Lives Matter Sweden
17:20

🌏 Jorden runt (Kigali): Vad kan Sverige lära av Rwandas impact-entreprenörer?

Pascal Murasira är Managing Director på Norrsken East Africa, som satsar stenhårt på att bygga Östafrikas största hub för entreprenörskap och innovation. Vad har Sverige att lära av Rwandas entreprenörer för att skapa en hållbar framtid? Vi ringer upp Pascal i Kigali!

Read more
Pascal Murasira
Managing Director, Norrsken East Africa
17:50

FINAL: Vinnaren i SHIFT utses – vem tar hem miljonerna?

I sann Draknästet-anda sänds finalen av tävlingen SHIFT – ett initiativ av Breakit och Bling Startup för att skifta kapitalet från Stureplan till orten och landsorten. 

Över 1000 bidrag skickades in till tävlingen och nu ska de 10 kvarstående finalisterna pitcha sina startup-idéer för 10 av Sveriges absolut tyngsta investerare – bl.a Josefin Landgård, Susanna Campbell, Rustan Panday, Daniel Pilotti, Mikael Wintzell, Michael Wolf, Anders Jacobson, Jens Nilsson, Oscar Ingdahl och Stefan Krook. Vem blir vinnaren som får kapitalet?

Read more
Camilla Bergman
VD, Breakit
19:10

Eftersnack

19:30

Har startup-Sverige fått riskkapitalfeber – dags att tänka bredare kring finansiering?

Panel med Tara Derakshan, medgrundare av Sniph, Sara Brandt, vice vd på Almi och Johan Attby, grundare och vd på Fishbrain.

I samarbete med Almi

Read more
Tara Derakshan
Grundare, Sniph
20:10

Intervju med Joachim Karlsson, vd på Almi Invest

Breakits vd Camilla Bergman intervjuar Joachim Karlsson, vd på Almi Invest.

I samarbete med Almi

Read more
Joachim Karlsson
VD, Almi Invest
20:25

Intervju med Britta Burreau, vd på Almi

Breakits vd Camilla Bergman intervjuar Britta Burreau, vd på Almi.

I samarbete med Almi

Read more
Britta Burreau
VD, Almi
20:40

Musik-session med Myra Granberg 🎤

Stjärnskottet Myra Granberg framför några av sina låtar i denna musik-session.

Efter att ha skrivit låtar till artister både inom Sverige och internationellt under flera år har Myras artistkarriär tagit fart ordentligt. År 2019 slog hon igenom stort med superhiten ”Tills mitt hjärta går under” som hon, liksom alla hennes låtar, har skrivit och producerat själv. Låten har streamats över 30 miljoner gånger på Spotify.

Read more
Myra Granberg
Artist
21:00

Fenomenet Clubhouse – hur ritas kartan om för techjättarna och hur påverkar det företagen?

Vi intervjuar sociala medier-experten Alexander Morad som ligger bakom Bright Mind Agency. Han har det senaste året blivit en välkänd Clubhouse-profil och modererat många samtal på samtals-plattformen.

Vad tror han om Clubhouse framtid efter pandemin? Och vilka techjättar kommer att på riktigt lyckas utmana ljudappen? Hur påverkar denna utveckling näringslivet i stort?

Read more
Alexander Morad
Grundare, Bright Mind Agency och Clubhouse-expert
21:30

Träna med Breakit! True workout @ home 🏋

Lucas Fierro Smith och Lana Murphy som driver träningsbolaget True Workout leder ett träningspass som du kan köra hemifrån, från kontoret – eller ute i parken!

Read more
Lucas Fierro Smith
Grundare, True Workout
22:00

🌏 Jorden runt (Mijas): "Creator economy" är nästa stora skifte – hur påverkar det oss?


Markus Ahlstrand har tidigare grundat Acast tillsammans med Måns Ulvestam och Karl Rosander. Nu är trion tillbaka med en ny satsning i spanska Malaga – Sesamy. Målet är att riva ner världens betalväggar och låta innehållskapare ta betalt på rätt sätt. Tjänsten är en del av den så kallade "creator economy" som det nu pratas om allt mer. Vad behöver vi veta – och hur påverkar trenden oss?

Vi ringer upp Markus Ahlstrand i hans hem i Mijas i Andalusien i Spanien. 

Read more
Markus Ahlstrand
Medgrundare, Sesamy (Mijas)
22:30

Breakits grundar- och ledartrio talar ut! Fråga vad du vill

Du får chans att live ställa frågor om precis vad du vill till Breakits grundare Olle Aronsson och Stefan Lundell, och Breakits vd Camilla Bergman.

Read more
Olle Aronsson
Grundare och reporter, Breakit
23:05

Check-in: Vad händer vid nyhetsdesken?

Vi checkar då och då in hos Breakits nyhetsredaktion under dygnet. Vad håller de på med just nu? Vilka är de senaste heta nyheterna?

Read more
Towe Boström
Reporter, Breakit
23:15

DJ-set med bbygusi 🎧

Breakits egen hus-DJ bbygusi gör comeback i Breakit24live och bjuder på ett dj-set.

Read more
bbygusi
DJ


00:55

🌏 Jorden runt (São Paulo): Vad kan svenska techbolag lära sig av Brasiliens entreprenörer?

Guga Stocco är en riktig internet-veteran och ett välkänt namn i det brasilianska näringslivet. Han började sin entreprenörskarriär med att grunda bolaget TeRespondo som sedan såldes till Yahoo. Därefter har han bland annat lett affärsutvecklingsteamet på Microsoft i Sydamerika och varit involverad i över 15 förvärv som vice vd på Buscapé. 

Idag driver han investerarbolaget Futurum Capital. Vi ringer upp Guga Stocco i São Paulo i Brasilien!

Read more
Guga Stocco
Entreprenör / Grundare, Futurum Capital (São Paulo)
01:30

🌏 Jorden runt (Silicon Valley): Det hetaste från världens tech-mecka

Olof Mathé är grundare av mejlbolaget Mixmax som har sin bas i Silicon Valley i San Fransisco. Tjänsten ska göra det möjligt att lägga till nya funktioner i ditt mejlkonto – till exempel att sätta upp möten och skriva dokument direkt i mejlen. Bolaget har tagit in över 80 miljoner kronor i kapital – från bland annat riskkapitalbolaget Creandum (som också investerat i Spotify). 

Vi ringer upp Olof Mathé i Silicon Valley!

Read more
Olof Mathé
Grundare och VD, Mixmax (Silicon Valley)
02:00

Försäljning post pandemin – vad behöver du ha koll på? 💰

Breakits egna säljproffs – Sales Manager Muntaga Sowe och Key Account Manager Emelina Seppänen delar med sig av sina bästa tips och tricks för hur du säkrar affärerna i en ny, digital värld.

Read more
Muntaga Sowe
Sales Manager, Breakit
02:30

🌏 Jorden runt (Shenzhen): Kina – affärsmöjlighet eller hot för svenska techentreprenörer?

Folke Engholm har hjälpt svenska bolag på den asiatiska marknaden sedan tidigt 2000-tal. Han har bland annat hjälpt klockjätten Daniel Wellington med deras framgångsrika influencer-strategi i Asien. Med sitt AI-baserade social marketing-bolag Viral Access har han hjälpt ett flertal techbolag (som Spotify och Zound Industries) att etablera sig på den asiatiska marknaden. 

Vi ringer upp Folke Engholm i Shenzhen – som också kallas för Kinas Silicon Valley.

Read more
Folke Engholm
Grundare, Viral Access (Shenzhen)
03:10

Musik-session med LUCIIA 🎤

Artisten LUCIIA framför några av sina låtar.

Read more
LUCIIA
Artist
03:30

Vad händer i spelindustrin? Late night gaming med Tobias och Diana 🎮

Breakits reporter Tobias Blixt och marknadskoordinator Diana Demin dyker ner i spelens värld! Det blir spelande varvat med snack om spelindustrins framtid.

Read more
Tobias Blixt
Reporter, Breakit
05:10

Börskoll med Breakit 📈

Breakits egna nya börsreporter Martin Hävner – som senast kommer från tjänsten som redaktionschef på Nyhetsbyrån Direkt och tidigare aktieskribent på Dagens Industri, och Breakits grundare och reporter Stefan Lundell bjuder på ett riktigt börsrally!

Klarna, Apotea, Acast, Trustly, Revolution Race, Desenio – ett antal svenska snabbväxare har tagit klivet in på börsen den senaste tiden, eller ryktas vara på väg att göra det. Detta samtidigt som mängder av redan noterade techbolag gått som tåget på börsen, inte minst under coronakrisen. Börsen är verkligen på all time high! 

Kommer trenden att fortsätta? Vad kan det få för konsekvenser för techbranschen i Sverige när allt fler av de tunga bolagen blir noterade? Ett måste för alla börsintresserade och morgonpigga där ute!

Read more
Martin Hävner
Reporter, Breakit
05:50

Check-in: Vad händer vid nyhetsdesken?

Vi checkar då och då in hos Breakits nyhetsredaktion under dygnet. Vad håller de på med just nu? Vilka är de senaste heta nyheterna?

Read more
Tobias Blixt
Reporter, Breakit
06:00

Yoga med Dag Tolstoy 🧘

De flesta känner nog till Dag Tolstoy som humorprofil på apparna TikTok och Instagram där han har 160k följare i respektive kanal. Det många inte vet är att han även är yogalärare!

Här leder han ett tidigt morgonpass och vi passar självklart på att fråga honom allt ni vill veta om TikTok, humor och hans framgång i sociala medier!

Read more
Dag Tolstoy
Komiker, TikToker och yogainstruktör
06:30

Dygnet som gått – från snack till konkret handling

Vi tittar tillbaka på dygnet som gått och några höjdpunkter som står ut lite extra. Vilka viktiga lärdomar tar vi med oss? Hur tar vi detta vidare till konkret handling?

Read more
Olivia Lindström
Eventchef, Breakit
06:50

Avslut: Breakit24live

Vi går i mål med vår 24 timmars livesändning!

Read more

Medverkande:

Ibrahim Baylan
Näringsminister

Läs mer

Ebba Busch
Partiledare, Kristdemokraterna

Läs mer

Ash Pournouri
Entreprenör och investerare

Läs mer

Katarina Gospic
Hjärnforskare, författare och entreprenör

Läs mer

Evin Ahmad
Skådespelare

Läs mer

Deqa Abukar
Grundare, BLING

Läs mer

Sven Hagströmer
Grundare, AllBright

Läs mer

Olof Sundström
Managing Director och Partner, BCG

Läs mer

Aysha Jones
Entreprenör / Initiativtagare, Black Lives Matter Sweden

Läs mer

Niels Paarup-Petersen
Riksdagsledamot, Centerpartiet

Läs mer

Linda Waxin
Medgrundare, Ownershift

Läs mer

Alexander Morad
Grundare, Bright Mind Agency och Clubhouse-expert

Läs mer

Hanna Wallensteen
Psykolog och föreläsare

Läs mer

Dag Tolstoy
Komiker, TikToker och yogainstruktör

Läs mer

Anna Kinberg Batra
Rådgivare / F.d. partiledare (M)

Läs mer

Rustan Panday
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Gustav Johansson
Entreprenör / Bloggare, Jävligt Gott

Läs mer

Mikael Wintzell
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Tuva Palm
Produktchef, Utopia Music

Läs mer

Sandra Barouta Elvin
Nationell säkerhetschef, Microsoft

Läs mer

Jens Nilsson
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Martina Klingvall
Grundare och vd, Telness

Läs mer

Kalle Nilvér
Grundare, Go Climate

Läs mer

Frida Emilsson
Medgrundare och COO, Worldfavor

Läs mer

Sara Brandt
Vice VD, Almi

Läs mer

Myra Granberg
Artist

Läs mer

Stefan Krook
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Anja Leissner
Medgrundare och R&D-ansvarig, Stockeld Dreamery

Läs mer

Jan Gulliksen
Professor i människa-datorinteraktion, KTH / Digitaliseringsrådet

Läs mer

Anna-Klara Jönsson
Medgrundare och operativ chef, Reforma

Läs mer

Lars Kry
VD, Sigma IT

Läs mer

Johan Attby
Grundare och vd, Fishbrain

Läs mer

Josefin Landgård
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Oscar Ingdahl
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Tara Derakshan
Grundare, Sniph

Läs mer

Aurore Belfrage
Techentreprenör och investerare

Läs mer

Carin Forsling
Managing Director och Partner, BCG

Läs mer

Pascal Murasira
Managing Director, Norrsken East Africa

Läs mer

Susanna Campbell
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Joakim Skarborg
VD och Senior Investment Manager, Novax

Läs mer

Arash Gilan
Grundare och VD, Viva Media / VD-podden

Läs mer

Anna Fredrixon
Chief HR Officer, Kry

Läs mer

Patrik Arnesson
Grundare, Forza Football

Läs mer

Michael Wolf
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Guga Stocco
Entreprenör / Grundare, Futurum Capital (São Paulo)

Läs mer

Ulrika Steg
Affärsområdeschef, Telenor Företag

Läs mer

Katarina Andersson
Podd- och radioproducent

Läs mer

Folke Engholm
Grundare, Viral Access (Shenzhen)

Läs mer

Karl Andersson
Grundare och vd, Matsmart

Läs mer

Daniel Pilotti
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Joachim Karlsson
VD, Almi Invest

Läs mer

Anna Gullstrand
VP People, Mentimeter

Läs mer

Jimmy Jakobsson
Grundare och VD, Ingager

Läs mer

Olof Mathé
Grundare och VD, Mixmax (Silicon Valley)

Läs mer

PA Prabert
Chief Communications Officer, mySafety Group

Läs mer

Britta Burreau
VD, Almi

Läs mer

Markus Ahlstrand
Medgrundare, Sesamy (Mijas)

Läs mer

Anna Branten
Grundare, Institute for Transition

Läs mer

Anders Jacobson
Investerare / Drake i SHIFT-finalen

Läs mer

Lucas Fierro Smith
Grundare, True Workout

Läs mer

Lana Murphy
Verksamhetsansvarig, True Workout

Läs mer

bbygusi
DJ

Läs mer

LUCIIA
Artist

Läs mer

Camilla Bergman
VD, Breakit

Läs mer

Johanna Ekström
Reporter, Breakit

Läs mer

Tobias Blixt
Reporter, Breakit

Läs mer

Towe Boström
Reporter, Breakit

Läs mer

Olle Aronsson
Grundare och reporter, Breakit

Läs mer

Olivia Lindström
Eventchef, Breakit

Läs mer

Diana Demin
Marknadskoordinator, Breakit

Läs mer

Stefan Lundell
Grundare och reporter, Breakit

Läs mer

Emelina Seppänen
Key Account Manager, Breakit

Läs mer

Muntaga Sowe
Sales Manager, Breakit

Läs mer

Martin Hävner
Reporter, Breakit

Läs mer

Information

Datum: 20-21 maj

Tid: 07.00 - 07.00

Var kan jag se sändningen? Breakit.se

Vill du vara säker på att få de senaste uppdateringarna kring Breakit24live? Skriv upp dig på vår sändlista så får du de allra senaste nyheterna!

HÅLL MIG UPPDATERAD

Arrangeras av:

Breakit
event@breakit.se

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet och har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 300 000 unika läsare varje vecka.

Missa inga uppdateringar kring Breakit24live!