Nu är anmälan till CEOs in tech 2022 öppen – 100 exklusiva platser finns tillgängliga. Det nya medlemskapet bjuder på ett ännu mer vässat upplägg. Ansök idag!

Breakits nätverk för Sveriges bästa tech-vds

De första 50 platserna till Breakits vd-nätverk CEOs in tech fylldes upp på bara ett par veckor. Nu släpper vi en ny omgång där du har chans att gå med!

Att driva ett bolag inom tech som ska skala upp är fantastiskt kul – men också tufft. Ofta har du andra utmaningar än mer traditionella bolag, från hur du hanterar investerare till hur du snabbt skalar globalt. Om du dessutom äger bolaget själv eller tvärtom jobbar som vd i ett ägarlett bolag finns det utmaningar som du är ännu mer ensam om.

För dig som känner igen dig i detta lanserar Breakit nu ett nytt nätverk – CEOs in tech

Här vill vi ge dig som vd en plattform att träffa andra vd:s, utbyta erfarenheter, lära av andra i samma sits och inte minst få ett forum som bara är för dig. 

Vi har satt ett högt mål: att de 50 personer som är med i nätverket ska bli Sveriges bästa tech-vds.

Konkret innebär det sex fysiska frukostträffar i Stockholm under ett år, med fokus på olika ämnen. Vill du kan du vara med digitalt, och skulle restriktionerna ändras har vi såklart en alternativ plan. Till varje träff bjuder vi in en gäst som har dokumenterad erfarenhet av att leda, grunda eller driva scaleups – se några av dem här nedan. Därefter diskuterar vi i små grupper frågor kopplade till temat, liksom dina egna utmaningar. Du får också tillgång till en sluten Slack-grupp att fortsätta diskussionen i mellan träffarna.

CEOs in tech är för dig som:

  • Är vd i ett techbolag med ambitionen att skala upp
  • Söker ett forum för utveckling för dig som vd och person
  • Vill träffa likasinnade och på djupet få diskutera de frågor du bär på just nu
  • Vill få de viktigaste grunderna i hur du skalar ett bolag, både genom teori men också genom att träffa de som gjort samma resa som du vill göra
  • Har minst 10 miljoner kronor i omsättning och minst 10 anställda (undantag kan göras vid rätt profil), och har en tydlig techkkoppling

VD-nätverkets mission:

  1. Nätverket är till för dig – och du för nätverket. Vi delar med oss av erfarenheter, lärdomar och misstag eftersom vi vet att det är på det sättet vi kan utvecklas som ledare och bygga ett skalbart bolag.
  2. Vi är ett slutet forum. Här ska vi kunna dela med oss av svåra frågor som vi kanske inte har möjlighet att prata med någon annan om.
  3. Skalbarhet börjar med oss. Du kan inte ensam skala ditt bolag, men genom att själv landa i varför och hur du vill bygga ditt bolag utgör du den viktigaste grunden. Genom att utveckla dig utvecklas företaget.
  4. Nätverket ska vara en frizon. Vi vet att det är tufft att driva företag och därför vill vi inte skapa fler måsten. Nätverket är en andningspaus och en möjlighet för dig att zooma ut och lyfta blicken – utan krav.
  5. Vi ska ha kul! Genom att må bra och ha roligt bygger man också bra bolag, det är vår övertygelse. Därför kommer du inte bara att få det vanliga vd-tugget – utan också bjudas på en och annan överraskning. Lite kul ska väl även en vd ha ;)

Tech-entreprenören och investeraren Aurore Belfrage kommer att moderera alla nätverksträffar.

Varmt välkommen att vara med – platserna är begränsade och vi släpper endast 50 medlemsskap i detta läge.

Året med CEOs in tech

Vi drar igång i början av mars 2021. I medlemskapet ingår sex nätverksträffar under året, som varje gång gästas av en topprofil inom tech-världen. Dessutom blir det en del bonusträffar mellan tillfällena.

Träffarna sker på plats i Stockholm, men för dig som inte kan (eller vill) delta på en fysisk träff, kommer det att finnas digitala alternativ. Det gäller också om restriktionerna ändras.

Du får också ta del av exklusivt material, särskilt framtaget för nätverket under året – direkt till din mejl.

Medlemskapet för 2021 kostar 24 900 kr ex moms.

Gör intresseanmälan idag (den är inte bindande). Vi går igenom alla anmälningar löpande och kontaktar dig därefter för vidare information.

Gäster på nätverksträffarna

Michael Watkins
Professor och författare till bästsäljaren "The First 90 Days"

Michael Watkins är författare till boken The First 90 Days, som sålts i över en miljon exemplar och översatts till 24 språk. Det har blivit den självklara strategiska handboken för vd:s i nya organisationer. Boken har blivit utsedd av Amazon till en av de 100 bästa affärsböckerna genom tiderna och The Economist har kallat boken "The onboarding bible". Han kommer att intervjuas om vad du konkret ska göra under dina första 90 dagar som vd (eller egentligen vilka 90 dagar som helst under din vd-tid!) på nätverksträffen den 12 mars.

Läs mer

Vigor Sörman
Entreprenör

Han grundade Youtubenätverket Splay redan 2013 – och var då först i Norden. På bara några år gick Splay från att vara ett litet källarbolag till ett stort mediehus med en omsättning på runt en kvarts miljard kronor och 120 anställda. 2019 valde Vigor att lämna posten som vd i för Splay One och har sedan dess fokuserat på att vara föräldraledig och bland annat att hjälpa två mindre startups med strategiska frågor. Och nu i januari 2021 tog han posten som styrelseordförande i Breakit. 

Vigor Sörman är gästföreläsare på nätverksträffen 23 april 2021.

Läs mer

Natalia Brzezinski
Strategichef, Klarna (tidigare vd för Brilliant Minds)

Amerikanska techambassadören och journalisten Natalia Brzezinski är tidigare vd för Brilliant Minds, Spotifygrundaren Daniel Eks och Ash Pournoris exklusiva konferens för världens techelit. Hon har fått världsstjärnor som Barack Obama och Greta Thunberg att medverka på konferensen i Stockholm. Nu är hon nyligen tillsatt strategichef på fintechjätten Klarna i USA, där de nu storsatsar. På nätverksträffen den 4 juni 2021 intervjuas Natalia Brzezinski om personlig utveckling som ledare och hennes resa under åren som vd.

Läs mer

Elina Berglund
Grundare och vd, Natural Cycles

Elina Berglund Scherwitzl är partikelfysiker, grundare till och vd för fertilitetsappen Natural Cycles, som idag har en miljardvärdering. Efter att ha varit med och upptäckt Higgspartikeln vid partikelfysiklaboratoriet Cern i Schweiz startade hon och hennes man Raoul Scherwitzl Natural Cycles. Bolaget (och appen) bygger på en algoritm som analyserar kroppstemperaturen hos användaren, vilken förändras under menscykeln. Elina Berglund intervjuas på nätverksträffen den 10 september 2021 om hur hon har gjort för att växa Natural Cycles utan att förlora bolagets själ.

Läs mer

Henrik Persson Ekdahl
Multientreprenör

Henrik Persson Ekdahl är en av Sveriges mest framgångsrika techentreprenörer som byggt upp och sålt en rad företag – bland annat Betsafe, Bestpoker, Skilling, Betit Group och Catena Media. Numera är han även en aktiv startup-investerare och involverad i ett 20-tal europeiska startups och techbolag. Henrik Persson Ekdahl intervjuas på nätverksträffen den 29 oktober 2021 om relationen mellan dig som vd och investeraren, och vad du kan tänka på här.

Läs mer

Aurore Belfrage
Moderator

Techinvesterare, geopolitiska rådgivare, hållbarhetsstrateg och skribent; Aurore Belfrage spenderar sin tid i skärningspunkten artificiell intelligens, klimatet och internationella relationer. Hon är grundare av hållbarhetsplattformen SusTechable, tidigare investerare hos EQT Ventures, hon bloggar, vloggar och poddar om hur vi kan använda tech för att skapa ett hållbart samhälle både klimatmässigt och ekonomiskt. Hon sitter i ett flertal styrelser bland annat Sveriges bidrag till världsutställningen Expo2020. Hon är rådgivare till Helsingborgs Stad, uppskatta föreläsare och moderator och 2011 grundade hon det hypade globala presentkortet Wrapp med Skypes grundare Zennström och Linkedin grundare Reid Hoffman som tidiga investerare.

Läs mer

Nätverksträffar

Dina 90 första dagar som vd – detta ska du göra
Michael D. Watkins, 12 mars 2021 / 09.00-11.00

Läs mer

Målstyrning i ett bolags olika faser
Vigor Sörman, 23 april 2021 / 09.00-11.00

Läs mer

Personlig utveckling: att hitta sig själv som ledare
Natalia Brzezinski, 4 juni 2021 / 09.00-11.00

Läs mer

Att skala upp utan att tappa bolagets själ
Elina Berglund, 10 september 2021 / 09.00-11.00

Läs mer

Din relation med företagets investerare – så lyckas du bäst
Henrik Persson Ekdahl, 29 oktober / 09.00-11.00

Läs mer

3 december 2021
Gästföreläsare TBA / 09.00-11.00

Läs mer

Arrangeras av:

Breakit
event@breakit.se

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka.