Future of credit är äntligen tillbaka i fysiskt format – ses vi i höst?

Gör dig redo för årets fintech-event när Breakits event Future of credit är tillbaka! Dessutom i ursprungligt fysiskt format. Vi ses i Stockholm i höst!

Fintech-branschen är i blixtsnabb förändring till följd av nya regleringar och innovation. Möjligheten att hämta och analysera färsk data i realtid – och hantera betalningar lika snabbt – skapar helt nya möjligheter för finansiella bolag.

Är det möjligt att med ny teknik sänka kreditförlusterna till i princip noll? Och kanske kan företagslån och bolån i framtiden både beviljas och betalas ut 1 minut efter att du ansökt?

Open banking och PSD2 har redan lett till en rad nya tjänster i det öppna ekosystemet av transaktionsdata. Nästa steg kallas Open finance och kan ge ännu större möjligheter.

Samtidigt bubblar det inom krypto där den senaste hajpen är så kallade NFT:s – en ny typ av digitalt värdepapper. Hur ska branschens aktörer förbereda sig för alla dessa förändringar?

Det finns minst sagt mycket att prata om på årets Future of credit och det praktiskt taget bubblar om branschen.

Nu är därför Breakits fintech-event tillbaka! Den 30 september ses vi äntligen fysiskt.

Syftet med dagen är att du ska få med dig massor av inspiration, affärsnytta och handfasta tips. Och en rad nya kontakter förstås!

Vi kommer bland annat att gå igenom:

  • Hållbara lån. I år lägger vi ett stort fokus på hållbarhet och den roll som banker, skuldinvesterare och låntagare kan spela för att driva på en snabbare omställning. 
  • När kommer ordet “bankdagar” att vara något som endast finns i historieböckerna? Stora aktörer som Klarna och Trustly jobbar stenhårt med detta, men när blir det norm?
  • Open finance – efter open banking är nu nästa stora lagpaket på gång inom EU. Vilka möjligheter innebär det?
  • B2B payments – hur ska betalningar för företag bli lika smidiga som inom B2C?
  • Hajpen är total när det gäller blockchain-tekniken non-fungible tokens (NFTs) – men hur kan de konkret användas av företag?

Det och mycket mer väntar! Välkommen på en fullspäckad halvdag den 30 september i Stockholm. Nu kör vi!

Det här får du på Future of credit

💡 Inspiration, affärsnytta och handfasta tips inom flera ämnen att ta med dig direkt för att applicera på din egen verksamhet.

🤝 Viktigt nätverkande med branschkollegor – kanske är det just här du träffar en framtida affärspartner?

👥 Ett forum att diskutera både utmaningar och möjligheter med folk som tampas med samma sorts utmaningar som du i en av de mest aktuella branscherna just nu.

🔔 Branschkoll – du får höra om de senaste trenderna inom allt från Open finance och nya blockchain-tekniken non-fungible tokens (NFTs) till större sammanhang som hållbara lån och vilken roll olika fintech-aktörer behöver ta för en mer hållbar bransch.

Vem är eventet för?

Breakit Fintech – Future of credit är för dig som jobbar med produkt- och affärsutveckling inom finans, fintech och transaktioner. Dagen passar även dig som är investerare eller bara är intresserad av fintech-branschen och vill hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen på marknaden.

Praktisk information

Tid och plats

Eventet pågår mellan kl. 13.00-17.00 den 30 september 2021. Registrering och nätverkande från kl. 12.30. Vi håller till på Clarion Sign på Östra Järnvägsgatan 35 i Stockholm (Norra Bantorget).

Pris

Ordinarie pris för en biljett är 2 900 kr ex moms. Är ni tre eller fler som vill gå så kan ni ta del av våra team-biljetter. Passa på att boka innan den 31 maj för att ta del av våra Super Early Bird-biljetter. Då betalar du endast 1 900 kr ex moms.

Vill du nå växande företag inom fintech?

På Future of credit 2021 når du både grundare av startups, affärsutvecklare och andra beslutsfattare på större bolag inom fintech. Häng med som partner!

Intresserad? Kontakta Breakits Sales Manager Muntaga Sowemuntaga@breakit.se eller 070-793 81 00 så berättar vi mer.

Missa aldrig något – få de senaste nyheterna gällande Future of credit

Kontakta oss:

Olivia Lindström
olivia@breakit.se

Eventchef

Diana Demin
diana@breakit.se

Marknadskoordinator

Muntaga Sowe
muntaga@breakit.se

Sales Manager

Arrangör:

Breakit

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka. Fintech är ett av de ämnen vi rapporterar allra mest om, både vad gäller nya affärsidéer och nya investeringar.