Från miljard-exits till heta startups – välkommen på Breakits årliga fintech-event för bank och finans

Dags för Breakit fintech – denna gång med fokus på transaktioner. Boka din biljett idag – platserna är begränsade!

Det kokar i fintech-branschen. Entreprenörer och innovatörer stöper i högt tempo om marknaden med digitala lösningar – och i centrum för detta står betalmarknaden. Det som en gång tog flera bankdagar att fixa kan nu ske på bråkdelar av en sekund.

Men självklart finns också stora utmaningar – från regleringar till teknik och ökad konkurrens.

På Breakit fintech – Future of Transactions onsdagen den 4 maj på Sergel Hub i Stockholm samlar vi de viktigaste nyckelspelarna inom fintech med fokus på betalningar, de hetaste trenderna och råden du behöver för att driva din verksamhet eller produkt i absolut framkant.

Utöver ett supervasst program (se nedan!) finns gott om tid för viktigt och kul nätverkande. Vi avslutar dagen med bubbel och mingel.

Future of transactions är för dig som...

... jobbar inom bank och finans med affärsutveckling, produktutveckling eller strategi inom betalningar och fintech. Dagen passar även dig som är investerare eller bara är intresserad av fintech-branschen.

Varmt välkommen att boka biljett för dig och ditt team – platserna är begränsade och på vårt senaste fintech-event blev vi fullbokade!

Det praktiska

Tid: Breakit Fintech – Future of Transactions pågår mellan kl. 12:30-18:00 den 4 maj 2022 (själva eventet avslutas vid 17, därefter är det mingel).

📍Plats: Nya Sergel Hub, ingång Sveavägen 10a

KÖP BILJETT

Program Breakit Future of Transactions

12:30

📝 Registrering och nätverkande

13:00

👋 Välkommen till Future of Transactions 2022

Vår moderator hälsar dig välkommen och kickar igång eftermiddagen!

Read more
13:05

Från brakförlust till betalande kunder – och därefter en exit som chockade fintech-Sverige

Fintech-bolaget Bokio gick från att inte omsätta någonting till att börja ta betalt – och kunderna som älskade produkten rasade. Men på kort tid vände de bolaget och bolaget såldes (enligt Breakits källor) i en miljardaffär till Visma. Bokios grundare Viktor Stensson intervjuas för första gången på en svensk fintech-scen om hela resan.

Read more
Viktor Stensson
Grundare och vd, Bokio
13:25

Storbanker bygger ny betalplattform – hur kommer det att förändra spelplanen?

De stora bankjättarna har fått se sig bli omsprungna av fintech-uppstickare på betalsidan. Nu är det slut med det, i alla fall om man ska tro på bankjättarna Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP Financial Group, SEB and Swedbank, som i år lanserar jätteprojektet P27. Exklusivt på Future of transactions grillas Paula Da Silva, ny vd för P27, i hur projektet kan förändra betalningslandskapet i Sverige i grunden.

Read more
Paula Da Silva
Vd, P27
13:45

Regelutmaningarna som betalbolagen tampas med

Amin Bell och Björn Wendleby från Harvest advokatbyrå berättar om byråns primära arbetsområden och den regelutveckling samt sanktionsbeslut från Finansinspektionen som håller klienterna sysselsatta för tillfället

Read more
Harvest
13:55

Från blixtsnabb e-handel till krångel i bilhallen – att lösa stora och komplexa transaktioner

Även om transaktioner kan gå blixtsnabbt finns det fortfarande utmaningar när det gäller större och mer komplexa betalningar. Amir Marandi, grundare och vd för fintechbolaget Zaver avslöjar utmaningarna med att bygga en produkt som hjälper kunder att avsluta även större affärer snabbt – och hur de till slut lyckats.

Read more
Amir Marandi
Medgrundare och vd, Zaver
14:15

Pengarna flödar till fintech-bolagen – men är de värda sitt pris?

Debatt med Breakit, investerare och paytech-entreprenörer. Här dissikerar vi även Breakits rapport med de hetaste bolagen inom transaktioner. Debatt med bland andra Indra Sharma, partner på europeiska riskkapitalbolaget Peak och utnämnd till Årets Investerare. Eva Cederbalk, styrelseproffs med gedigen erfarenhet inom Fintech samt även Staffan Persson, investerare och VD på Swedia Capital. 

Read more
investerarpanel
14:35

Intervju med vår partner Staria

Robin
14:40

Nätverkande och fika

15:15

Att bygga ett globalt Swish med blockchain – floppar och framgångar

Petter Sandgren, vd för uppstickaren och doldisbolaget Centiglobe, som gör det möjligt att genomföra snabbare och billigare banköverföringar mellan olika länder med stöd av blockkedjan, delar med sig av bolagets misstag och lärdomar längs vägen – och vad andra fintech-bolag behöver veta om blockchain.

Read more
Petter Sandgren
Vd, Centiglobe
15:35

Från infrastruktur till transaktioner – med hjälp av maskininlärning

Publika molntjänster har länge varit en gemensam nämnare för fintech-bolagen – och nu går utvecklingen i rekordfart. Utöver infrastruktur kan Google Cloud till exempel med hjälp av maskininlärning hantera transaktioner, kundanskaffning, regelefterlevnad och skapa insikter med insamlad data. Så här kan det gynna dig. Vi lyssnar till Fredrik Rynger - Fintech Cloud AdvisorHenrik Bäcklin - Nordic Fintech Lead samt Maria Wiss - Head of Digital Natives Google Cloud

Read more
Google
15:50

De slåss om betalningarna inom e-handel – så vem vinner?

För första gången någonsin på en svensk fintech-scen samlar vi vd:s från de största betaljättarna i en och samma panel. Gör dig redo för en debatt du inte varit med om tidigare! Vem kommer att vinna kriget och varför? Panel med Jonas Arlebäck, vd för Qliro, Tobias Lindh, vd för Adyen, Lennart Ågren, vd och koncernchef för Svea Bank, och Jesper Eriksson, Sverigechef på Klarna.

Read more
qliro, klarna, adyen
16:15

Att lyckas med transaktioner mellan företag – viktigaste lärdomarna från B2B-proffset

B2B-marknaden inom betalningar har varit eftersatt, men nu börjar det röra på sig. Vad kan vi lära oss av fintech-bolagen som jobbar mot företag? Vi lyssnar på Raiha Buchanan, vd för frilans-faktureringsbolaget Gigapay och v��lkänd fintech-profil, delar med sig av lärdomar, misstag och erfarenheter.


Read more
Raiha Buchanan
Vd, Gigapay
16:35

Data revolutionerar branschen - hänger ni med?

Som den mest omtyckta talaren hos Breakit någonsin (den som fått högst betyg) återkommer Ai experten, forskaren och entreprenören Patrik Tran med nya perspektiv och skarpa exempel ger han oss alla nya insikter att ta med oss.  

Read more
Patrik Liu Tran
Ai expert, forskare och entreprenör
16:55

Avslutning av moderator

Helena Blomquist
Moderator
17:00

🍾 Bubbel och mingel!

Mingla järnet, dela med dig av insikter från dagen och skapa nya kontakter!

Read more

Detta får du på Breakit Fintech – Future of transactions

💡 Inspiration, affärsnytta och handfasta tips inom flera ämnen att ta med dig direkt för att applicera på din egen verksamhet.

🤝 Viktigt nätverkande med branschkollegor – kanske är det just här du träffar en framtida affärspartner?

👥 Ett forum att diskutera både utmaningar och möjligheter med folk som tampas med samma sorts utmaningar som du i en av de mest aktuella branscherna just nu.

🔔 Branschkoll – du får höra om de senaste trenderna inom konto-till-konto, kortbetalningar, affärsmodeller och nya regleringar som är på gång från Bryssel

KÖP BILJETT

Talare

Raiha Buchanan
Vd, Gigapay

Paula Da Silva
Vd, P27

Petter Sandgren
Vd, Centiglobe

Amir Marandi
Medgrundare och vd, Zaver

Camilla Bergman
Vd, Breakit

Eva Cederbalk
Styrelseproffs

Indra Sharma
Fintechinvesterare och partner, Peak

Jesper Eriksson
Landschef, Klarna Sverige

Jonas Arlebäck
Vd, Qliro

Lennart Ågren
Vd och grundare, Svea Bank

Patrik Liu Tran
Ai expert, forskare och entreprenör

Viktor Stensson
Grundare och vd, Bokio

Henrik Bäcklin
Nordic Fintech Lead

Maria Wiss
Head of Digital Natives Google Cloud

Staffan Persson
Investerare, Swedia Capital

Helena Blomquist
Moderator

Tobias Lindh
VD för Adyen i Norden & Baltikum

Ett superarrangemang som jag gärna återkommer till och rekommenderar till många.

— Tidigare deltagare på Breakits fintech-event

Vill du nå växande företag inom fintech? Var med som utställare!

På Future of Transactions 2022 når du både grundare av startups, affärsutvecklare och andra beslutsfattare på större bolag inom fintech. Häng med som partner!

Intresserad? Kontakta Breakits Key Account Manager Charlotta Malmquist Renstig på charlotta@breakit.se för att veta mer.

Har du frågor om eventet?

Erik Vismer
erik@breakit.se

Projektledare

Charlotta Malmquist Renstig
charlotta@breakit.se

Key Account Manager

Arrangör:

Breakit

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka. Fintech är ett av de ämnen vi rapporterar allra mest om, både vad gäller nya affärsidéer och nya investeringar.