Du missar väl inte Swedbanks nästa webinar i impact-serien? 
9 december är det dags att lära sig allt om hur ni kan mäta företagets hållbarhets arbete. 

Läs mer och anmäl dig här! 

(Datumet för detta webinar har passerat) 
Missa inte impact-tåget – Så får du grönt ljus från investerarna!

Nu gäller det att skapa en hållbar affärsstrategi, för att locka kunder och medarbetare – och för att landa investeringar för framtiden. Under en fullmatad timme får du tips om vad du kan göra för att bygga ett långsiktigt lönsamt och hållbart bolag. Välkommen till Breakit och Swedbanks webinar via Zoom, det är kostnadsfritt!

 Du kommer att få lyssna – och ställa frågor – till:

  • Niklas Egels-Zandén, professor i företagsekonomi samt forskare och lärare på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Niklas delar med sig av insikter om hur hänsyn till miljö- och sociala frågor kan integreras i företags strategiska och operativa processer och hur man kan jobba mot målet att bli mer hållbara.
  • Johan Knaust, VD på Fastighetsbolaget K2A. K2A har alltid haft fokus på hållbarhet, jobbar med Svanenmärkning av sina hus och blev 2020 först i världen att klassificera sina aktier som gröna. Något K2A tror kommer vara avgörande för att lyckas i framtiden. Johan delar med sig av framgångsrecept och goda råd.
  • Karin Beltzér, kreditförvaltare och avdelningschef för räntegruppen på Swedbank Robur. För Karin och hennes kreditteam är hållbarhetsaspekterna en integrerad del av investeringsprocessen. Vad betyder det för företag som vill vara relevanta i en investerares ögon och hur kan man agera?

Missa inte denna chans – varmt välkommen den 9/11 kl. 9-10!

Anmäl dig nu

Innehåll:

Hur hänsyn till miljö- och sociala frågor kan integreras i företags strategiska och operativa processer

Niklas Egels-Zandén, professor i företagsekonomi samt forskare och lärare på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, kommer att berätta om hur hänsyn till miljö- och sociala frågor kan integreras i företags strategiska och operativa processer och hur man kan jobba mot målet att bli mer hållbara.

20min

Gröna obligationer, gröna aktier och investeringar i hållbara bolag

Samtal med Johan Knaust från fastighetsbolaget K2A och Karin Beltzér från Swedbank Robur. K2A var först i världen med att klassificiera sina aktier som gröna. Johan delar med sig om varför K2A satsat på hållbart och på vilket sätt de gör det. Karin Beltzér berättar om hur hon utifrån sin roll på Swedbank Robur och sin långa erfarenhet som kreditförvaltare ser på investeringar och finansiering av bolag.

15min

Panelsamtal: Frågor och utmaningar och möjligheter

Samtal med Karin, Johan och Niklas om utmaningar, t.ex. klassning av bolag från mörkbrunt till mörkgrön, och möjligheter - hur gör man,  vad är viktigt att tänka på m.m.

15min

Q&A

Vi samlar ihop era frågor och pratar om dem med Swedbank och föreläsarna. 

10min

Talare

Niklas Egels-Zandén
Professor Management & Organisation

Läs mer

Johan Knaust
CEO, K2A Fastigheter

Läs mer

Karin Beltzér
High Yield Fund Manager, Swedbank Robur

Läs mer

Paulina Modlitba
Moderator

Läs mer

Det kostnadsfria webinaret sker den 9 november 2021 klockan 09.00-10.00.

Vi sänder via det digitala verktyget Zoom, du får länk till webinaret via mail. 

Frågor? Kontakta Breakit på event@breakit.se.

Kontakta oss:

Breakit
event@breakit.se

Breakit är Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet. Vi har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 200 000 unika läsare varje vecka.