Breakit SaaS Summit är tillbaka – välkommen på Nordens hetaste (och 100% fysiska) SaaS-event

SaaS har på några år blivit ett av näringslivets absolut hetaste segment. Från att bara prata om mjukvara för några år sedan har nu SaaS istället blivit begreppet på allas läppar. Allt fler bolag satsar på en molnbaserad prenumerationsmodell och det har fullständigt exploderat med nya tjänster som vill kapitalisera på återkommande intäkter. 

För de som lyckas pricka rätt med sin produkt (i rätt tid och mot rätt kundgrupp) så väntar både stark tillväxt och hög lönsamhet. Det visar inte minst de skyhöga värderingarna av SaaS-bolag på börsen. Nyligen rapporterade amerikanska affärssajten Forbes att SaaS-branschen förväntas öka sin omsättning med 200 miljarder dollar mellan åren 2019 och 2024.

När många andra branscher tvingades in i krisläge i spår av pandemin fortsatte intresset för B2B-tjänster att växa. Ett ökat distansarbete innebar också en ökad efterfrågan på allt från digitala mötesappar, workflow- och projektverktyg, CRM-system och engagemangsverktyg för att stärka team-känslan. 

Men med framgångar kommer också utmaningar. Snabb tillväxt innebär en hel rad nya utmaningar som alla bolag som vill skala upp ställs inför. Hur bygger man starka team och behåller företagskulturen? Inte minst när folk jobbar på distans – kanske till och med i olika länder. Hur vet man när man hittat sin product/market-fit och sina idealkunder? Och balansgången mellan att lyssna på kunderna och samtidigt våga hålla fast vid sin skalbara produkt?

Dessutom har man de klassiska utmaningarna som alla SaaS-bolag tampas med: För hög churn, för långa säljcykler, för bred (eller för smal) produkt – eller helt fel pris på produkten.

Träffa och lär av andra – 100% fysiskt nätverkande

På SaaS Summit 2021 djupdyker vi i allt detta och mycket mer! Det blir en heldag fylld av inspirerande presentationer, workshops och matnyttiga diskussioner med några av de hetaste SaaS-entreprenörerna och investerarna just nu. 

Du får träffa och lyssna till andra som haft samma utmaningar och som kan hjälpa dig att hitta nya smarta lösningar, komma loss när du kört fast med strategin eller hitta nya affärspartners.

Vi kommer att diskutera ämnen som:

☁️ Hur man bygger framgångsrika high performance-team i snabbväxande SaaS-bolag
☁️ Hur utvecklar man sin API-strategi?
☁️ Vad är egentligen rätt marknadsstrategi? Inbound vs. outbound – hur hittar vi rätt mix?
☁️ Vilken typ av finansiering ska man satsa på? Bootstrap, lån eller stora nyemissioner?
☁️ Hur kan vi jobba med vår customer success-strategi för att öka kundnöjdheten – och sänka vår churn-rate?
☁️ När är det dags att lansera sin SaaS-produkt på en ny marknad? Och hur förbereder man sig för en internationell expansion?

Välkommen på ett fullspäckat SaaS Summit den 13 oktober på Cirkus i Stockholm! Med vaccineringen i full gång räknar vi stenhårt med ett 100% fysiskt event i höst med massor av efterlängtat (och viktigt) nätverkande!

Vem är eventet för?

SaaS Summit är för dig som driver eller är ledare på ett SaaS-bolag. Kanske är du vd, affärs- eller produktutvecklare, eller chef på ett bolag som i någon form jobbar med digitala B2B-tjänster. Eventet är även ett klockrent tillfälle för investerare som är intresserade av SaaS-segmentet.

Det här får du på SaaS Summit

Inspiration, festligt mingel, pris till Årets SaaS-företag och mycket mer!

💡 Inspiration, affärsnytta och handfasta tips inom flera ämnen att ta med dig direkt för att applicera på din egen verksamhet.

🤝 Viktigt nätverkande med branschkollegor – kanske är det just här du träffar en framtida affärspartner?

👥 Ett forum att diskutera både utmaningar och möjligheter med folk som tampas med samma sorts utmaningar som du i en av de hetaste branscherna just nu.

🍾  Bubbel och mingel efter eventet för fortsatt nätverkande!

🏆  Pris till Årets SaaS-företag! I september öppnar ansökan och du är självklart varmt välkommen att nominera ditt eller någon annans bolag. Priset delas ut på minglet i samband med SaaS Summit.

Program och talare kommer inom kort

Vi uppdaterar program och talarlista löpande. Innan vi går ut med programmet kan du ta del av rabatterade Blind Bird-biljetter!

Advisory Board

Hannah Meiton
SaaS-profil och affärscoach på STING / programkreatör SaaS Summit 2021

Läs mer

Johan Crona
Grundare, Cloud Capital

Läs mer

Tatiana Shalalvand
Investment Director, Inventure

Läs mer

Pål Malmros
Partner, Verdane

Läs mer

Praktisk information

Tid och plats

Eventet pågår mellan kl. 09.00-16.00 den 13 oktober 2021. Registrering och nätverkande från kl. 08.30. Vi håller till på Cirkus i Stockholm (Djurgårdsslätten 43-45).

Pris

Ordinarie pris för en biljett är 4990 kr ex moms. Är ni tre eller fler som vill gå så kan ni ta del av våra team-biljetter. Passa på att boka nu när vi har rabatterat Blind Bird-pris – då betalar du endast 2990 kr ex moms!

Vill du nå snabbväxande SaaS-bolag?

På SaaS Summit 2021 når du både startupgrundare, affärsutvecklare och andra beslutsfattare på större bolag som är verksamma inom SaaS. Häng med som partner!

Intresserad? Kontakta Breakits Sales Manager Muntaga Sowemuntaga@breakit.se eller 070-793 81 00 så berättar vi mer.

Få de senaste uppdateringarna kring SaaS Summit 2021:

Kontakta oss:

Olivia Lindström
olivia@breakit.se

Eventchef

Diana Demin
diana@breakit.se

Marknadskoordinator

Hannah Meiton
event@breakit.se

Programkreatör

Muntaga Sowe
muntaga@breakit.se

Sales Manager

Arrangör:

Breakit

Breakit har på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med 300 000 unika läsare varje vecka. SaaS-bolag är ett av de områden vi rapporterar om dagligen.