Kompetensutveckla dig med Breakit Courses! 

Med hjärtat i journalistiken och en unik inblick i tech-branschen erbjuder Breakit nischade, högaktuella och prisvärda fysiska och digitala kurser för företagsledare som vill fylla på kunskapsbanken eller kompetensutveckla sina anställda.

Om Breakit Courses 

Utbilda dig själv eller kompetensutveckla ditt team med hjälp av Breakits kurser. Med hjärtat i journalistiken och en unik inblick i tech-branschen erbjuder Breakit nischade, högaktuella och prisvärda kurser för företagsledare som vill fylla på kunskapsbanken eller kompetensutveckla sina anställda. 

Klara Sernemyr är ansvarig för Breakit Courses. Kontakta henne gärna på klara@breakit.se eller 073-144 85 24 om du vill ha mer information om vårt kursutbud eller om du har några andra frågor. 

Vill du bli partner eller kursledare?

Som partner eller kursledare hos Breakit Courses når du rakt in i Breakits kärnmålgrupp
– startupgrundare, affärsutvecklare och andra beslutsfattare på större bolag. Vi har flera olika möjliga upplägg. Häng med!

Kontakta klara@breakit.se för mer information. 

Kontakta oss:

Breakit event@breakit.se

Breakit är nyhetssajten som på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med över 250 000 unika läsare varje vecka.


Breakit Courses är vår utbildningsdel med kurser som är till för dig som snabbt och smidigt vill kompetensutveckla dig själv – och ditt bolag.