Välkommen till Breakit Courses 👋

Den mest effektiva kursupplevelsen – kärnfullt innehåll som ger dig kunskapen du eftersöker på nolltid

Vad roligt att du har hittat hit! Gör som över 1000-tals andra och gå en kurs hos Breakit. Vi har ett brett utbud av aktuella ämnen och samarbetar med marknadens vassaste och mest spännande kursledare.

Breakit Courses ger dig möjligheten till flexibel inlärning. Du bestämmer när, var och hur du vill gå kursen. Allt du behöver är en mobil och en internetuppkoppling för att sätta igång! Se våra kommande kurser nedan, kurskatalogen uppdateras löpande. 

Alltid med Breakit Courses:

  • Flexibel inlärning - du bestämmer när, var och hur du vill genomföra kursen
  • Variation av innehåll för optimalt lärande i form av video, effektiva sammanfattningar, checklistor, övningar och nedladdningsbart material
  • Tillgång till kursen i ett halvår – gå tillbaka och upprepa avsnitt
  • Allt du behöver är internetuppkoppling och en mobil för att starta
  • Anteckna och kommentera materialet löpande – använd kursen som ditt eget arbetsmaterial
  • Pedagogisk struktur i olika avsnitt där du hela tiden ser var du är i kursen
  • Löpande övningar i form av självtest, arbetsuppgifter och diskussionsfrågor
  • Diplom efter avslutad kurs – visa upp det du lärt dig

Om Breakit Courses 

Utbilda dig själv eller kompetensutveckla ditt team med hjälp av Breakits kurser. Med hjärtat i journalistiken och en unik inblick i tech-branschen erbjuder Breakit nischade, högaktuella och prisvärda kurser för företagsledare som vill fylla på kunskapsbanken eller kompetensutveckla sina anställda. 

Klara Sernemyr är ansvarig för Breakit Courses. Kontakta henne gärna på klara@breakit.se eller 073-144 85 24 om du vill ha mer information om vårt kursutbud eller om du har några andra frågor. 

Vill du bli partner eller kursledare?

Som partner eller kursledare hos Breakit Courses når du rakt in i Breakits kärnmålgrupp
– startupgrundare, affärsutvecklare och andra beslutsfattare på större bolag. Vi har flera olika möjliga upplägg. Häng med!

Kontakta klara@breakit.se för mer information. 

Kontakta oss:

Breakit event@breakit.se

Breakit är nyhetssajten som på kort tid vuxit till att bli den självklara spelaren i startup- och techvärlden med över 250 000 unika läsare varje vecka.


Breakit Courses är vår utbildningsdel med kurser som är till för dig som snabbt och smidigt vill kompetensutveckla dig själv – och ditt bolag.