Vanliga frågor om Breakit Retail tech 2021

Biljettköp

Q: Vad kostar biljetten till Breakit Retail tech 2021?
A: Vi har olika prisklasser beroende på när du bokar din biljett. Ju tidigare du bokar – desto billigare pris får du! Se hela prislistan här nere.

Digitala biljetter
Biljettyp Period Pris
Super Early Bird t.o.m 31 dec 2020 1 995 kr ex moms
Early Bird t.o.m 31 jan 2021 2 245 kr ex moms
Ordinarie t.o.m 25 mars 2021 2 995 kr ex moms
Leverantör Hela perioden 5 990 kr ex moms


Q: Vad händer om Breakit Retail tech blir inställt?
A: Vid inställt (fysiskt) event går din biljett automatiskt över till en digital biljett, och du återbetalas mellanskillnaden i priset. 
Skulle eventet ställas in helt och hållet så får du pengarna tillbaka.

Q: Vi är flera från vårt företag som vill gå – kan vi få grupprabatt?
A: Absolut, är ni flera från samma företag som vill gå på eventet så kan ni få en grupprabatt. Kontakta oss på event@breakit.se så löser vi det.

Q: Jag har köpt en biljett men kan inte längre gå på eventet – vad kan jag göra?
A: Köpet av biljett är bindande, så vi kan inte återbetala dig. Däremot kan du kostnadsfritt överlåta din biljett till en kollega som kan gå istället.


Program

Q: Måste jag vara med på allt, eller kan jag välja mellan olika programpunkter?
A: Med en digital biljett så skapar du ditt egna schema – var med hela dagen, eller välj ut specifika pass du vill ta del av. Du kan även skapa ditt eget program med en fysisk biljett då du har tillgång till allt inspelat material i efterhand. Vi har flera parallella spår och programpunkter för att du ska kunna skapa det mest relevanta programmet för just dig.

Q: Jag har en fysisk biljett – kan jag ta del av det digitala materialet?
A: Ja, med en fysisk biljett får du tillgång till allt material på Breakit Retail tech – inklusive inspelade pass som går parallellt. 

Q: Är eventet på svenska eller engelska?
A: Breakit Retail tech arrangeras på svenska, men kan ha några enstaka pass på engelska (med t.ex internationella talare). Dessa märks ut i programmet.


Covid-19

Q: Är det säkert att delta på Breakit Retail tech 2021?
A: Vi följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vid arrangerande av det fysiska eventet kommer salen vara uppdelad i olika sektioner och rum, så att det aldrig blir för många personer på samma plats. Vi släpper även ett fåtal biljetter åt gången och utökar lokalen i takt med antalet anmälda. Du har också möjligheten att vara med på distans helt digitalt.